În luna februarie 2023, cazinoul Las Vegas îți oferă bonusuri pe alese. Urmează pașii indicați mai jos pentru a beneficia de până la 200 LEI plus 50 de rotiri gratuite fără condiții de rulaj la slotul „10 Burning Heart” pentru o depunere efectuată la începutul weekendului.

Ofertă Las Vegas bonusuri pe alese

Februarie este luna iubirii, în care inimile ard mai intens decât în alte perioade ale anului. În acest context, cadoul constând în rotiri gratuite la „10 Burning Heart” este cât se poate de potrivit. Cui să nu-i placă?

Promoția Las Vegas se numește „Bonusuri pe alese” pentru că îți oferă posibilitatea să optezi între trei recompense. Exprimarea opțiunii se face prin valoarea depunerii pe care trebuie să o faci de vineri, de la 12:00, până sâmbătă, la 23:59:

  • dacă depui între 50 și 99 LEI, primești 50 de învârtiri gratuite la slotul amintit;
  • dacă depui între 100 și 199 LEI, ai parte de un bonus de 50%. De exemplu, dacă depui 150 LEI, primești 75 LEI bonus și poți să joci de 225 LEI;
  • dacă depui minim 200 LEI, ești recompendat cu 50 de rotiri gratuite plus 50% bonus, până la 200 LEI. Așadar, pentru a beneficia de bonusul maxim, trebuie să efectuezi un depozit de minim 400 LEI, caz în care te distrezi cu 600 LEI plus 50 de învârtiri din partea casei.

T&C

Așa cum am scris, există un interval precis de timp în care poți activa această ofertă: de vineri la prânz (ora 12:00) până la finalul zilei de sâmbătă (ora 23:59). În ceea ce privește „Termenii și condițiile” rotirilor gratuite, totul este simplu: fiecare învârtire la „10 Burning Heart” are valoarea 0,20 LEI, iar câștigurile sunt cash, adică îți intră direct în buzunar. Ai grijă să revendici rundele din secțiunea rezervată bonusurilor, pentru că nu sunt creditate automat.

În schimb, banii bonus vin cu cerințe de rulaj: ai de pariat de 40 de ori suma primită, în termen de trei zile. Dacă depui 200 LEI și primești 100 LEI bonus, trebuie să mizezi 40 x 100 = 4.000 LEI pentru a transforma fondurile suplimentare în fonduri reale.

După efectuarea rulajului, poți retrage maxim de 10 ori valoarea bonusului. În cazul dat ca exemplu, suma respectivă este de 1.000 LEI.

Sloturile au o contribuție de 100% la rularea bonusului, în afară de Bronco Spirit (Pragmatic Play) și toate jocurile din categoria „Egypt Quest”, de la Amusnet Interactive, care au contribuție zero. Jocurile din secțiunea Live Casino au o contribuție de 10% (dacă joci 50 LEI la ruletă, numai 5 LEI contează pentru rulaj).

Las Vegas este unul dintre cazinourile online care au intrat pe piața românească în 2021, dar care rivalizează ca ofertă cu operatorii ce au tradiție mai îndelungată. Dacă nu ai cont, înregistrează-te pentru a lua și bonusul de bun venit, care constă în 3.000 LEI + 300 rotiri gratuite. Pentru activarea ofertelor promoționale nu este necesar să introduci un cod bonus în rubricile speciale de pe platformă.

Categorii: rotiri gratuite