Tot mai multe case de pariuri sportive care erau prezente pe piața românească exclusiv prin rețele de agenții stradale obțin licență și pentru platforme online. Astfel, pariorii care preferă un anumit operator pot avea acces la oferta acestuia atât offline, cât și pe Internet. Cele două medii nu se exclud reciproc. Din contră, se completează. Cine joacă offline poate afla instant dacă a câștigat sau nu grație funcției „Verificare bilet”, de pe site.

Verificare bilet Superbet

La Superbet, verificarea biletelor plasate în agențiile stradale se face prin completarea codului fiecărui bilet în câmpul din dreapta sus a ecranului. După introducerea cifrelor, dai click pe săgeata din pătratul roșu (din drepata câmpului). Pe ecran va apărea o fereastră care conține toate meciurile de pe bilet, statusul fiecărui meci în parte, ca și situația biletului (câștigător/pierzător/în desfășurare).

verificare bilet superbet

Pentru a vedea care este statutul biletelor plasate online, intri în profil, apoi alegi „Biletele mele” din meniul care se derulează pe ecran. Este afișat și stadiul fiecărui bilet (câștigător/pierzător/în desfășurare).

Verificare bilet Mozzart bet

Pentru a verifica un bilet pariat în agențiile stradale Mozzartbet, ai de parcurs următorii pași:

  • accesezi mozzartbet.ro și dai click pe secțiunea „Pariuri sportive”, din meniul orizontal superior;
  • dai click pe butonul „Status bilet”, din submeniul orizontal;
  • apare o fereastră cu două taburi: verificare bilet pariuri sportive și verificare bilet loto. Oricare ar fi alegerea, trebuie să introduci codul biletului, apoi să dai click pe „Verificare bilet”.

verificare bilet mozzart bet

Pentru a vedea rezultatele biletelor plasate online, te loghezi și dai click pe balanța contului de pariuri. Vei ajunge într-un ecran care are un meniu vertical în partea stângă. Acolo există butonul „Bilete”.

Verificare bilet Get’sBet

Când intri pe plaforma online getsbet.ro, ai de ales între „Pariază online” și „Pariază în agenții”. Dacă vrei să verifici un bilet jucat offline, optezi pentru a doua opțiune și vei vedea în dreapta sus a ecranului un câmp care are asociat simbolul unei lupe. Acolo trebuie să introduci codul biletului, după care să dai click pe lupă.

verificare bilet gets bet

Pentru a verifica biletele plasate online, accesezi secțiunea „Pariază online”, apoi, din meniul profilului, alegi „Pariuri deschise” sau ”Istoric pariere”. Dacă nu găsești biletul căutat într-o secțiune, îl vei găsi cu siguranță în cealaltă.

Verificare bilet Casa Pariurilor

Pentru a verifica statutul unui bilet jucat offline la Casa Pariurilor, intri pe site și dai click pe simbolul aflat sub butonul „Conectare” (în dreapta sus a ecranului). Astfel,  va apărea câmpul în care poți introduce codul scurt/numărul biletului sau codul biletului. Mai ai doar de dat click pe „Verifică” pentru a afla dacă ai câștigat.

verificare bilet casa pariurilor

Pentru biletele online nu trebuie să introduci niciun cod. Pur și simplu intri în profil și dai click pe butonul „Bilete”. Acestea sunt afișate în ordine cronologică.

Verificare bilet Fortuna

Din perspectiva verificării biletelor jucate în agențiile offline, interfața eFortuna este similară cu cea a Casei Pariurilor. În dreapta sus a ecranului, sub butonul de conectare, există simbolul asociat cu funcția „verificare bilet”. După accesarea lui, vor apărea câmpurile în care poți introduce codul scurt/numărul biletului sau codul biletului.

verificare bilet fortuna

Pentru a verifica biletele jucate pe platforma online, te loghezi în cont cu username și parolă, intri în secțiunea de profil și dai click pe „Istoric pariuri”, unde există două opțiuni: „Istoric pariuri premeci” și „Istoric pariuri live”.

Verificare bilet Stanleybet

Interfața Stanleybet este diferită. După ce intri pe site-ul general, dai click pe butonul „Agenții” din meniul orizontal superior și ajungi în pagina dedicată pariurilor offline. În partea stângă vei vedea un meniu vertical al cărui prim buton este „Verifică bilet”. După ce dai click pe el, apare câmpul în care trebuie să introduci codul biletului, apoi să optezi pentru „Căutare”.

verificare bilet stanleybet

Statusul pariurilor online poate fi văzut foarte simplu. După ce te conectezi, intri în „Contul meu”, apoi în „Pariuri”. Acolo va apărea tot ce ai jucat pe stanleybet.ro.

Verificare bilet Winner bet

La Winner bet, funcția prin care poți verifica biletele plasate în agenții este reprezentată chiar pe ecranul principal. În partea dreaptă, sub căsuța rezervată biletului virtual, există secțiunea „Verificare bilet”. Trebuie doar să completezi codul biletului, apoi să dai click pe „Verifică”.

verificare bilet winner bet

Pentru a verifica biletele plasate pe platforma online, te loghezi în cont, apoi dai click pe simbolul care reprezintă un pix pe o hârtie, din stânga avatarului. Biletele sunt afișate în funcție de secțiunea de pe site (sporturi/virtuale) și de status (decise/în așteptare).

Verificare bilet Baumbet

Pentru a verifica un bilet jucat într-o agenție stradală Baumbet, intri pe site-ul Baum.bet, apoi dai click pe „Sport”. Sub meniul orizontal principal, în partea dreaptă a ecranului, va apărea o bară de căutare „Caută ofertă/Verifică bilet”.

verificare bilet baumbet

Dacă joci online pe baumbet.ro, ca să vezi care este situația biletelor jucate te loghezi în cont, apoi accesezi „Contul meu”, apoi „Istoric cont”, apoi „Istoric pariuri sportive”.

Avantajele verificării biletelor online

Avantajul principal al verificării biletelor online constă în econimisirea timpului pe care altfel l-ai consuma căutând rezultatul fiecărui eveniment în parte. De asemenea, poți vedea imediat ce evenimente sunt în desfășurare sau ce partide urmează să se joace, astfel că le poți urmări live, pentru a experimenta emoțiile caracteristice pariurilor sportive.

Vezi și: Verificare bilete loto

Concluzie

Funcția „Verifică bilet” este foarte utilă, mai ales dacă obișnuiești să joci și online. Îți recomandăm să te folosești de ea, pentru a afla pe loc dacă ai fost inspirat atunci când ai pariat.


Actualizat la

Copyright © 2023 coduri-bonus.ro | Despre noi

18+ | Site interzis minorilor | Decizia ONJN România Nr. 353 din 26.02.2020