Las Vegas este una dintre cele mai noi agenții de pariuri sportive online licențiate ONJN și printre cele mai populare branduri de săli de jocuri de noroc din țară. Dacă îți deschizi cont din 4 aprilie 2024, primești bonus 111 rotiri gratuite fără depunere și fără condiții de rulaj la slotul „Money Train 3”.

las vegas rotiri gratuite

Deschide cont aici

În secțiunea a doua a formularului de înregistrare există o rubrică dedicată codului promoțional, însă nu este nevoie să o completezi pentru a beneficia de bonusul de bun venit. Oferta se activează folosind butonul de mai sus, iar apoi trebuie să îți verifici identitatea.

Care este codul promoțional Las Vegas la înregistrare?

În acest moment, nu există un cod promo Las Vegas la înregistrare. Poți beneficia de ofertele și bonusurile acordate de acest operator urmând pașii pe care ți-i prezint mai jos.

cod promo las vegas

Ce îți oferă bonusul de bun venit la Las Vegas?

Ca și client nou, primești  111 rotiri gratuite la slotul „Money Train 3”. Acestea nu necesită depunere și vin fără condiții de rulaj, având o valoare de 0,50 LEI / rotire, adică un total de 55.5 LEI. Pentru a beneficia de pachetul promoțional, trebuie să îți deschizi cont folosind ACEST LINK. Vei avea de completat un formular de înscriere structurat pe mai multe părți:

În primul ecran, trebuie să treci: prenume, nume, email, parolă, număr de telefon. Vei primi un cod prin SMS, pe care trebuie să îl introduci în rubrica specială pentru a continua înregistrarea. Odată ce ai făcut acest pas, treci la ecranul următor, ce conține câmpurile: CNP, dată naștere, naționalitate, gen, oraș, adresă.

Mai trebuie doar să confirmi că ai 18 ani împliniți și că ești de acord cu termenii și condițiile, dar și că ești de acord cu utilizarea datelor personale de contact pentru a primi noutăți despre bonusuri, oferte, jocuri gratuite, cote. Este obligatoriu să bifezi ambele căsuțe pentru a se activa bonusul.

După ce finalizezi înregistrarea, te loghezi în cont și dai click pe omulețul din dreapta sus a ecranului, apoi pe „Profilul meu”, apoi pe Bonusuri și revendici separat fiecare ofertă.

las vegas inregistrare
Înregistrează-te aici
Nu trebuie să faci nicio depunere pentru a primi rotirile gratuite, ci doar să îți verifici identitatea, simplu și rapid. Mergi tot în „Profilul meu”, apoi în „Verificare cont”, unde trebuie să încarci o fotografie a unui act de identitate, plus o copie a metodei de plată utilizate: copie față (păstrează vizibile numai primele 6 cifre și ultimele 4 cifre) –  verso (fără CVV) a cardului bancar sau o copie/captură de ecran din interfața portofelului electronic: Skrill, Neteller, Paysafecard. Dacă totul este în regulă, documentele sunt validate în maxim o zi.

Termeni și condiții bonus

Valoarea fiecărei învârtiri gratuite este de 0,50 LEI. Iată ce trebuie să mai știi despre această ofertă:

 • rotirile gratuite sunt valabile 3 zile din momentul acordării;
 • pentru a putea retrage câştigurile, este necesară efectuarea unei prime depuneri de cel puţin 20 LEI;
 • în situații excepționale, se pot solicita documente adiționale pentru acordarea acestui bonus.

Oferă Las Vegas cod promo fără depunere?

Nu, în acest moment nu există o ofertă fără depunere care să necesite folosirea unui cod promoțional, dar există oferta fără depunere constând în 111 rotiri gratuite, care se activează fără cod bonus.

Alte promoții Las Vegas România

Rubrica de promoții dedicată clienților existenți este actualizată periodic. În acest moment, sunt valabile următoarele oferte:

 • Cote mărite – evenimentele importante au cote mai mari decât ar fi fost normal. Selecțiile sunt evidențiate prin simbolul fulgerului;
 • Bonus 50% pentru cazino la depunere prin OKTO.Cash;
 • Bonusuri pe alese la cazino – alegi între rotiri gratuite, bonus la realimentare a contului sau pachet format din cele două;
 • Lunea rotirilor gratuite – ai 60 de rotiri gratuite la realimentarea contului;
 • Wonder Wheel – câștigă zilnic unul dintre cele 12 premii oferite în cadrul promoției – poți beneficia de unul dintre cele 12 premii de pe roată (premii cash, bonus cazino, pariuri gratuite etc.);
 • Drops & Wins în valoare totală de 2.500.000 RON;
 • Las Vegas jackpot: în funcție mizele jucate, fondul de premii pentru această ofertă de pariuri este împărțit în patru niveluri: Mega, Major, Mini, Minor;
 • Jackpot cards – un Jackpot de tip mystery cu patru niveluri, ca și Egypt Quest;
 • Pariu fără risc de 200 RON dacă depui bani marți sau miercuri;
 • 25 RON Free Bet pentru biletul de weekend;
 • Turneele Las Vegas.

Concluzie

Las Vegas îți oferă un pachet de bun venit pentru activarea căruia nu este nevoie de folosirea unui cod promoțional, deși în formularul de înregistrare există o rubrică dedicată unui asemenea cod. Operatorul acordă și rotiri gratuite fără depunere pentru care, de asemenea, nu este nevoie de introducerea unui cod bonus.


Actualizat la

Copyright © 2023 coduri-bonus.ro | Despre noi

18+ | Site interzis minorilor | Decizia ONJN România Nr. 353 din 26.02.2020