Unibet este una dintre agențiile de pariuri online foarte populare în rândul românilor, datorită ofertei sportive bogate, serviciului de video streaming live, dar și bonusului de bun venit, de 100% din prima depunere până la 300 lei, plus 100 de rotiri gratuite la EGT. Chiar în prima rubrică a formularului de înregistrare există un câmp în care se poate introduce un cod bonus.

cod bonus unibet
Deschide cont aici

Care este codul bonus Unibet la înregistrare?

În prezent, oferta dedicată clienților noi nu necesită utilizarea unui cod bonus Unibet. Dacă vrei să beneficiezi de banii bonus și de cele 100 de rotiri gratuite la slotul Burning Hot trebuie doar să îți deschizi cont și să efectuezi o primă depunere.

După ce dai click pe butonul „Înregistrare”, localizat în dreapta sus a ecranului principal, completezi formularul de înscriere, care are câmpurile: prenume, nume, email, parola contului de pariuri, data nașterii, CNP, gen, adresă de domiciliu, cod poștal, oraș, țară, număr de telefon, întrebare de siguranță și răspuns pentru întrebarea de siguranță.

Bonusul nu se activează dacă nu bifezi căsuța prin care confirmi că îl dorești, precum și celelalte căsuțe din finalul formularului, care se referă la confirmarea vârstei, la acceptarea Termenilor și condițiilor, precum și la consimțămânul de a primi informări despre bonusuri și despre alte oferte promoționale.

acceptare cod bonus unibet
Înregistrează-te aici

Ce îți oferă bonusul de bun venit la Unibet?

Bonusul de bun venit Unibet constă în fonduri suplimentare egale cu valoarea primei depuneri, în limita a 300 de lei, plus 100 de rotiri gratuite la popularul slot Burning Hot, produs de EGT.

Așa cum spuneam, nu este nevoie de un cod bonus Unibet, deși în formularul de înregistrare există această rubrică. Primul pas pentru activarea ofertei este să o selectezi din secțiunea dedicată în formularul de înscriere (secțiunea de la început). Apoi, la finalul înregistrării, să confirmi că dorești bonusul și să bifezi că ești de acord să primești mesaje despre promoții.

Următorul pas este să efectuezi un prim depozit.

Vei beneficia de bani extra în valoare egală cu suma depusă, până la 300 de lei. Pentru a transforma în cash banii cadou, trebuie să îi rulezi în maxim 30 de zile, de 8 ori la pariuri sportive pe bilete cu cota minimă 1.40 per selecție sau de 35 de ori în Cazinoul Unibet sau de 8 ori în secțiunea Bingo.

Dacă vrei să faci rulajul prin pariuri sportive, ține cont de faptul că pariurile combinate premeci și live nu contribuie la rulaj. Dacă joci banii în cazino, trebuie să știi că jocurile de masă contează doar 10% la rulaj (dacă mizezi 100 de lei, din suma de rulat se scad doar 10 lei). Sloturile contează 100% la rularea bonusului, în timp ce jocurile de bingo contează 200%.

Cele 100 de rotiri gratuite la Burning Hot sunt creditate în cont în următoarea zi lucrătoare după efectuarea primei depuneri. În valoare de 0,20 lei fiecare, învârtirile cadou pot fi jucate doar din browserul telefonului mobil. Pentru a retrage câștigurile generate, trebuie să le rulezi de 35 de ori la casino sau de 6 ori la pariuri sportive sau de 7 ori în secțiunea bingo.

Mizele plasate la mesele de poker nu contribuie la efectuarea rulajului, și nici banii jucați la următoarele sloturi: Drive:Multiplayer Mayhem, Bloodsuckers, Bloodsuckers II, Dead or Alive, Flowers, Jack Hammer, Jack Hammer 2, Jackpot 6000, Secrets of Christmas, Secret of the Stones, Tower Quest, Piggy Riches.

Atenție! Depunerile efectuate cu Skrill, Neteller, TopPay sau Paysafecard nu sunt eligibile pentru oferta de bun-venit.

Oferă Unibet un cod bonus fără depunere?

În momentul scrierii acestor rânduri, Unibet nu oferă bonusuri fără depunere care să necesite un cod bonus pentru activare. Este posibil ca pe viitor să apară astfel de promoții, pentru că au mai existat ocazional, pe timp limitat. În acest sens, este recomandat să verifici dacă este sau nu nevoie de un anumit cod bonus pentru activare.

Alte Promoții Unibet

Dacă accesezi secțiunea „Promoții”, vezi că Unibet are mai multe oferte dedicate clienților deja existenți, de care poți beneficia și tu imediat după ce îți deschizi cont. Iată care sunt cele mai importante din aceste zile (ele sunt actualizate periodic):

  • Fiecare 50 de lei pariați îți aduc un tichet de participare la tombola săptămânală, care are ca mare premiu o mașină marca Audi;
  • Funcția Combo Booster îți dă posibilitatea de a avea câștiguri mărite cu 50%;
  • Ai 5% în plus la profit dacă pariezi live pe tenis;
  • Ai 25% câștig suplimentar pentru pariurile live pe meciurile selectate, transmise pe Unibet TV.

promotii unibet

Concluzie

Unibet este pe primul loc în orice top alcătuit pe baza preferințelor pariorilor, iar acest statut se datorează și ofertei de bun venit. Pentru a primi până la 300 de lei bani extra și 100 de rotiri gratuite la Burning Hot nu este nevoie să folosești un cod bonus, așa că poți lăsa necompletată rubrica destinată codului promoțional, din prima secțiune a formularului de înregistrare pe platformă.


Actualizat la

Copyright © 2023 coduri-bonus.ro | Despre noi

18+ | Site interzis minorilor | Decizia ONJN România Nr. 353 din 26.02.2020