Superbet este una dintre cele mai populare agenții de pariuri online, ascensiunea din ultimul timp fiind datorată și unei strategii de marketing axate pe promovarea prin intermediul unor legende ale fotbalului românesc și pe bonusuri atractive. Oferta de bun venit este de 223 rotiri gratuite fără depunere (valoare 44.6 LEI) și până la 500 de LEI la primele trei depuneri. Există și o rubrică pentru cod bonus, care poate fi accesată dând click pe „cod bonus” în formularul de înregistrare.

bonus rotiri gratuite superbetDeschide cont aici

Superbet bonus fără depunere: 223 rotiri gratuite

Până pe 8 ianuarie, Superbet oferă bonus fără depunere de 223 rotiri gratuite fără să fie nevoie de folosirea unui cod bonus. Trebuie însă să bifezi acordurile de marketing la înregistrare și apoi sî îți verifici identitatea.

Iată termenii și condițiile principale:

 • Valoare bonus: 0.20 LEI / rotire * 223 rotiri = 44.6 LEI
 • Condiții rulaj: 1x
 • Slot: Shining Crown
 • Condiții activare: verificare cont.

Care este codul bonus Superbet la înregistrare?

În acest moment, casa de pariuri online Superbet nu condiționează acordarea bonusului de bun venit de folosirea unui cod bonus. Dacă ești client nou, ai de îndeplinit doar câțiva pași foarte simpli pentru a beneficia de fondurile suplimentare în valoare de până la 500 de lei.

cod bonus superbetDeschide cont aici

Primul pas este să îți deschizi cont dând click pe butonul „Înregistrare”, din partea superioară a ecranului, sau pe butonul „VREAU BONUSUL”. După completarea datelor personale în formularul de înscriere, trebuie să ai grijă să bifezi cele două căsuțe de pe coloana din dreapta, confirmând astfel că ai peste 18 ani, că ești de acord cu Termenii și condițiile Superbet, că ai înțeles Declarația de Confidențialitate și că ești de acord să primești noutăți despre bonusuri, oferte, jocuri gratuite și cote.

Al doilea pas este să intri în contul de email, unde vei găsi un mesaj conținând link-ul prin care confirmi adresa electronică. După ce ai trecut și de această formalitate, poți beneficia de ofertă în trei etape:

 • Efectuezi un prim depozit și primești în plus 50% din suma depusă, în limita a 200 de lei.
 • Efectuezi un al doilea depozit și primești în plus 50% din suma depusă, în limita a 200 de lei.
 • Efectuezi un al treilea depozit și ți se dublează suma depusă, în limita a 100 de lei.

<depunere superbetActivează bonusul aici
Așadar, pentru a beneficia de bonusul de bun venit maxim, trebuie să depui în total 900 de lei.

Ce îți oferă bonusul de bun venit la Superbet?

Bonusul de bun venit de la Superbet îți oferă fonduri suplimentare în valoare de până la 500 de lei. De fapt, sunt trei bonsuri care se activează succesiv prin primele trei depozite efectuate după înregistrarea pe platformă.

Fiecare bonus este valabil 7 zile de la creditarea în cont. Pentru a transforma fondurile suplimentare în cash, trebuie să le rulezi de 6 ori prin bilete plasate pe pariuri sportive (premeci sau live) sau în secțiunea loto.

De exemplu, dacă prima depunere este de 200 de lei, vei primi suplimentar 100 de lei. Trebuie să faci un rulaj de 600 de lei prin:

 • bilete single cu cota minimă 1.60;
 • bilete tip acumulator cu cota minimă finală 2.50
 • bilete tip sistem cu cota celei mai mici combinații de minim 1.60.

Trebuie să ții cont de faptul că nu sunt eligibile biletele plasate pe meciuri de la „Super cotă” sau cele închise cu CashOut. De asemenea, biletele jucate la loteriile „Win for Life” și „Win for Life Numerone” nu contează pentru rulaj.

bilet superbet

Nu poți avea două bonusuri active în același timp. Cu alte cuvinte, dacă efectuezi a doua depunere înainte să efectuezi rulajul pentru bonusul aferent primului depozit, atunci bonusul cu numărul 2 este în așteptare.

Alte Promoții Superbet

În această perioadă, operatorul Superbet are și oferte pentru clienții deja existenți. Iată care sunt cele mai importante:

 • Superliga României 21+22: este o promoție dedicată celor care pariază pe meciurile din Liga I, prin care poți să câștigi 22 de lei Bonus Sport, dacă pariezi cel puțin 21 de lei pe evenimente cu cota minimă 1.60 fiecare;
 • SuperAvantaj live: dacă echipa pe care ai mizat Live ia avans de două goluri, atunci câștigi pariul indiferent de rezultatul final;
 • „Pariezi 100, câștigi 20” – primești zilnic 20 de lei Bonus Sport dacă pariezi cel puțin 100 de lei din balanța reală pe bilete care conțin minim un meci de tenis care se desfășoară în ziua respectivă;
 • „Super bonus” – ai parte de câștig suplimentar cu până la 150% pentru biletele de tip acumulator, pe care pui între 6 și minim 25 de selecții;
 • „Super Prono” – concurs de pronosticuri sportive cu fond de premiere de 200.000 de lei;
 • „Super cota” – beneficiezi de pariuri cu Marjă 0 pentru soliști și șansă dublă, la meciurile selectate de operator.

      Promotii superbet

      Concluzie

      Acest operator are oferte promoționale interesante atât pentru clienții noi, cât și pentru cei existenți. În acest moment, nu este nevoie de cod bonus Superbet pentru activarea lor, dar trebuie să citești cu atenție Termenii și condițiile ofertelor viitoare, pentru că este posibil să fie și promoții care să solicite folosirea unui astfel de cod.


      Actualizat la

      Copyright © 2023 coduri-bonus.ro | Despre noi

      18+ | Site interzis minorilor | Decizia ONJN România Nr. 353 din 26.02.2020