NetBet este una dintre cele mai vechi agenții de pariuri online de pe piața românească, fiind prima care a obținut licența de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Printre avantajele pe care le ai dacă îți deschizi cont la acest operator este și bonusul de bun venit, care constă într-un prim pariu fără risc în limita a 500 RON. Câmpul pentru codul bonus se află în ultima secțiune a formularului de înscriere.

cod bonus netbetActivează bonus aici

Care este codul bonus NetBet la înregistrare?

Pentru activarea bonusul de bun venit NetBet nu este necesar să introduci un cod bonus. Beneficiezi de ofertă completând informațiile „clasice” din formularul de înscriere.

Ce îți oferă bonusul de bun venit la NetBet?

Așa cum spuneam, clienții noi ai acestei agenții de pariuri online beneficiază de un prim pariu fără risc în limita a 500 RON. Cu alte cuvinte, dacă pariul este necâștigător, primești miza înapoi, nu riști niciun ban din fondurile proprii.

Primul pas pentru activarea ofertei de bun venit este deschiderea contului. După ce dai click pe butonul „Înregistrare”, din dreapta sus a primului ecran, mai întâi ai de selectat țara de reședință, email, parolă, monedă (RON/euro/dolar), sex, prenume (așa cum apare în actul de identitate), numele (așa cum apare în actul de identitate), nume de utilizator, CNP, Adresa de reședință și telefon.

inregistrare netbetDeschide cont aici
După validarea numărului de telefon prin introducerea codului primit prin SMS, ajungi în secțiunea dedicată bonusurilor. Acolo ai posibilitatea de a introduce un cod bonus, dacă el există, sau alte coduri promoționale. De asemenea, aceasta este secțiunea în care trebuie să bifezi că dorești să fii contactat pentru a primi informații despre bonusuri, promoții și oferte exclusive. Dacă nu bifezi, nu se activează oferta de bun venit.

Înregistrarea se finalizează prin apăsarea butonului aferent, după ce confirmi că ai minim 18 ani și că ești de acord cu Termenii și condițiile.

Al doilea pas pentru activarea bonusului este să intri în contul creat și să efectuezi un prim depozit. Atenție: nu primești pariul fără risc dacă depui bani prin Skrill sau Neteller.

Apoi, mai trebuie doar să plasezi un prim pariu cu miza minimă de 5 RON și cota minimă 1.50 per selecție. În cazul în care acest prim pariu este pierzător, primești înapoi miza (maxim 500 RON),  sub forma unui pariu gratuit, care este valabil 8 zile. În cazul în care pariul gratuit este câștigător, primești înapoi numai profitul (câștig minus miză), care intră direct în balanța cash. Nu sunt eligibile pentru promoție pariurile în sistem, cele plasate pe cote mărite și cele închise cu Cash Out.

Bonus T&C
Depozit minim 5 RON
Rulaj x1 la cote +1.60
Cod bonus NetBet Vezi aici

Oferă NetBet cod bonus fără depunere?

În acest moment, agenția de pariuri sportive online amintită nu oferă un bonus fără depunere, dar în trecut a oferit și este posibil ca oferta să fie reintrodusă periodic. Chiar și așa, pentru activarea bonusului fără depunere nu este nevoie de un cod bonus.

Alte promoții NetBet

Casa de pariuri NetBet are și promoții pentru clienții deja existenți. Aceste oferte sunt actualizate periodic, de aceea îți recomandăm să monitorizezi secțiunea specială, ca să nu ratezi niciuna.

În momentul scrierii acestor rânduri, sunt valabile următoarele promoții:

  • Roata pariurilor zilnice – dacă în ultimele 48 de ore ai stabilite pariuri cu miza totală de minim 50 RON, ai posibilitatea de a învârti roata care îți poate aduce pariuri gratuite și runde gratuite la sloturi.
  • 100 RON cash Asigurare VAR – primești o rambursare de până la 100 RON cash pentru pariurile pe piețele „Primul sau Ultimul marcator”, „Marchează oricând”, „Înscrie două sau mai multe goluri” dacă pariul tău este câștigător până la decizia VAR. Oferta este valabilă numai pentru meciuri din Premier League, 1. Bundesliga, Ligue 1, La Liga, Serie A, Champions League și Europa League.
  • 50 RON pariu gratuit dacă pariezi pe tenis – primești un FreeBet de 50 RON pentru trei bilete eligibile (single, pe tenis, miza minimă 98 RON, cotă minimă 1.40) pierdute. Poți beneficia de promoție o dată pe săptămână.
  • 50 RON pariu gratuit dacă pariezi pe baschet – primești un FreeBet de 50 RON pentru trei bilete eligibile (pe baschet, miza minimă 49 RON, cotă minimă 1.70 per selecție) pierdute. Poți beneficia de promoție o dată pe săptămână.
  • Până la 50 RON pariu fără risc dacă pariezi pe fotbal – săptămânal, primești un pariu gratuit în valoare de 100% din miză (până la 50 RON) dacă pierzi din cauza unui singur meci un bilet combo cu minim 5 selecții din fotbal (miză minim 20 RON, cotă minimă 1.40 per selecție).
  • Pariuri gratuite dacă pariezi lunea – dacă pariezi minim 100 RON pe cote minime de 2.10 per selecție în ziua de luni, primești un pariu gratuit în valoare de 50 RON. În cazul în care activezi oferta în toate zielele de luni ale lunii, primești bonus 100 de runde gratuite la jocul Bigger Bass Bonanza de pe NetBet Cazino.

Concluzie

Bonusul de bun venit NetBet nu este unul dintre cele mai impresionante de pe piață, însă este un bonus ok, mai ales prin faptul că profitul pariului gratuit primit în contul mizei pierdute este cash. Pentru că ți se rambursează banii, îți recomandăm să țintești o cotă mai mare. Nu este nevoie să folosești un cod bonus pentru activarea ofertei de bun venit, deși în formularul de înregistrare există un câmp pentru un  asftfel de cod.


Actualizat la

Copyright © 2023 coduri-bonus.ro | Despre noi

18+ | Site interzis minorilor | Decizia ONJN România Nr. 353 din 26.02.2020