Joacă 50 de rotiri gratuite fără depunere în cazinoul Mozzart. Te poți distra cu slotul „Book of Lady” chiar dacă nu ai fonduri disponibile pentru alimentarea contului. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi cont. Dacă depui bani, primești și până la 2024 LEI + 200 de rotiri gratuite.

bonus mozzart
Deschide cont aici
Această ofertă, ca oricare alt bonus sau promoție, poate fi activată doar dacă bifezi că ești de acord să recepționezi informații personale, în formularul de înregistrare.

Care este codul promo Mozzart la înregistrare?

În acest moment, pe platforma Mozzart bet nu trebuie să introduci un cod promo pentru a beneficia de oferta fără depunere. Poți beneficia de ofertele și de bonusurile acordate de acest operator înregistrându-te și urmând pașii de activare de mai jos.

Ce îți oferă bonusul de bun venit la Mozzart bet?

Dacă te înregistrezi folosind codul bonus ROTIRI50, primești din start 50 de rotiri gratuite la slotul „Book of Lady”, în valoare de 0,10 LEI fiecare. Rundele fără depunere sunt creditate în termen de 24 de ore după deschiderea contului.

Formularul de înscriere se deschide după ce apeși pe butonul „Înregistrare”, din dreapta sus a paginii principale. Este un formular într-un singur ecran, nu are mai multe secțiuni ca în cazul altor cazinouri online. Ai de completat: nume de utilizator, adresă de email, parolă, prenume, nume, data nașterii.

Apoi, bifezi că ai 18 ani împliniți, că nu ești robot, apoi dai click pe „Înregistrează-te”. Vei primi un email cu un link prin intermediul căruia îți activezi contul de jucător. Celelalte informații esențiale, precum CNP sau adresa la care locuiești, trebuie completate după ce te loghezi, în secțiunea dedicată din meniul de profil.

Rotirile gratuite fără depunere la „Cyber Wolf” vor fi creditate automat. Nici măcar nu trebuie să parcurgi verificarea contului.

Termeni și condiții bonus

Așa cum am spus, valoarea fiecărei rotiri este de 0,10 LEI. Iată ce trebuie să mai știi:

  • Rundele sunt valabile numai 7 zile de la creditarea în cont;
  • Câștigurile rezultate din rotirile gratuite trebuie rulate de 35 de ori pentru a fi transformate în bani reali;
  • Suma maximă care poate fi retrasă în urma realizării rulajului este de 300 LEI.

Oferă Mozzart bet cod promo fără depunere?

Nu, în acest moment nu există o ofertă fără depunere Mozzart care să necesite folosirea unui cod promo, dar poți beneficia de 200 de rotiri gratuite fără depunere după ce te înregistrezi, fără alte condiții de activare.

Alte promoții Mozzart bet

Pe platforma mozzartbet.ro există o secțiune actualizată periodic cu promoții dedicate pasionaților de jocuri de cazinou. Iată ofertele valabile acum:

  • Happy Monday Bonus – un premiu surpriză în fiecare zi de luni;
  • Înregistrează-te cu Free Spins – 50 de rotiri gratuite la Big Bass Bonanza;
  • Plouă cu Free Bet-uri – runde gratuite la Aviator;
  • Drops & Wins cu premii totale de 10.000.000 LEI.

Concluzie

Mozzart bet îți oferă un bonus de bun venit fără depunere pentru care nu este nevoie să folosești unui cod promo. În plus, ca și client nou, poți beneficia și de un pachet promoțional de până la 2024 LEI + 200 de rotiri gratuite.


Actualizat la

Copyright © 2023 coduri-bonus.ro | Despre noi

18+ | Site interzis minorilor | Decizia ONJN România Nr. 353 din 26.02.2020