Maxbet este unul dintre operatorii de jocuri de noroc care au atât rețea de agenții stradale, cât și platformă online. Clienții care își deschid cont pe Internet primesc până la 700 de lei în pariuri gratuite, oferta fiind activată prin introducerea unui cod bonus în momentul efectuării primului depozit.

maxbet cod bonus
Deschide cont aici

Care este codul bonus Maxbet la înregistrare?

Codul bonus Maxbet la înregistrare este „BUNVENIT”. Pentru a beneficia de cei 700 RON în pariuri gratuite, trebuie să îți deschizi cont prin intermediul butonului „Înregistrare”, localizat în partea din dreapta sus a primului ecran. După confirmarea adresei de email, prin introducerea codului format din patru cifre primit pe email, poți efectua prima depunere, moment în care folosești și codul promoțional.

Ce îți oferă bonusul de bun venit la Maxbet?

Bonusul de bun venit la Maxbet îți oferă până la 700 RON în pariuri gratuite. Pentru a-l activa, trebuie să bifezi, la finalul procesului de înregistrare, casuța din dreptul textului „Sunt de acord cu utilizarea datelor mele personale de către Maxbet, conform Politicii de Confidențialitate, prin mijloacele de comunicare puse la dispoziție, pentru a primi noutăți despre bonusuri, oferte, jocuri gratuite, cote, corespunzătoare preferințelor mele de joc”.

Apoi, mai ai de urmat doi pași:

PASUL 1: În momentul în care efectuezi primul depozit, trebuie să introduci codul bonus „BUNVENIT” în câmpul special și să depui minim 50 de lei.

maxbet cod bonus sport
Înregistrează-te aici
PASUL 2: După ce ai făcut depunerea, primești un pariu gratuit în valoare de 100 lei dacă plasezi 5 pariuri single cu miza minimă 50 de lei și cota minimă 1.85, sau 5 pariuri multiple cu miza minimă 50 de lei și cota minimă 1.40 per selecție. Pariurile gratuite se activează automat după deciderea celor cinci pariuri de calificare.

Ajungi la 700 de lei în pariuri gratuite după ce repeți cei doi pași de alte șase ori, în termen de 30 de zile de la momentul înregistrării pe platformă.

T&C

Trebuie să ții cont și de termenii și condițiile promoției. Iată care sunt cele mai importante repere:

 • fiecare pariu gratuit de 100 de lei este valabil doar 3 zile de la creditarea în cont. În acest interval, el trebuie să fie și stabilit, deci nu îl poți plasa pe un meci care se joacă peste patru zile;
 • pariul gratuit trebuie plasat pe un bilet single cu cota minimă 2.00 sau pe un bilet multiplu cu cota minimă 1.50 per selecție;
 • pariurile de tip sistem, cele închise cu Cash Out și cele care primesc cota 1.00 sunt pierdute din oficiu;
 • dacă pariul gratuit este câștigător, primești în cont doar profitul (câștig minus miză). De exemplu, plasezi FreeBet-ul de 100 de lei pe o cotă de 2.50. Dacă e „verde”, primești în cont 150 de lei (adică 100 x 2.50 – 100).
 • câștigul maxim care poate fi obținut prin utilizarea pariului gratuit este 500 de lei. Dacă pui 100 de lei pe un bilet multiplu cu cota finală 7.00 și câștigi, nu primești în cont 600 de lei, ci numai 500.

Oferă Maxbet bonus fără depunere?

În momentul scrierii acestor runde, nu există un Maxbet bonus fără depunere pentru secțiunea pariuri sportive. Ocazional, acest operator a avut astfel de oferte, pentru o perioadă limitată, însă până acum nu a fost solicitat un cod bonus pentru activarea lor. Clienții noi beneficiază de un bonus fără depunere de 50 de lei în secțiunea cazino.

Alte promoții Maxbet România

Nu doar clienții noi sunt recompensați. Maxbet are oferte promoționale și pentru clienții deja existenți. Unele sunt permanente, altele sunt ocazionale. În acest moment, sunt valabile următoarele promoții pentru secțiunea cazino:

 • Misiunea de weekend: sunt acordate rotiri gratuite în funcție de rulajul realizat la sloturile indicate;
 • 10 rotiri gratuite la Sweet Bonanza pentru verificarea numărului de telefon și efectuarea unui depozit minim de 20 de lei;
 • 100 de rotiri gratuite la Burning Hot pentru depuneri făcute în 7 zile consecutive;
 • Bonus de până la 1.500 de lei pentru primele trei depuneri din zilele de luni și marți;
 • Până la 300 de rotiri gratuite la sloturile Pragmatic Play pentru primele trei depuneri făcute în zilele de miercuri;
 • Până la 120 de rotiri gratuite la sloturile indicate pentru depunerile efectuate în zilele de joi;
 • Până la 180 de rotiri gratuite la sloturile NetEnt pentru depunerile efectuate în zilele de vineri;
 • 100 de rotiri gratuite sau 100% bonus pentru o depunere făcută în weekend;

promotii maxbet

De asemenea, există o rubrică permanentă de turnee. La începutul anului 2022, sunt în desfășurare trei turnee: Happy New Year (fond de premiere 200.000 RON cash), turneul Jocurilor Noi (fond de premiere 10.000 RON cash), turneul Dragonului (fond de premiere 200.000 RON cash).

Concluzie

Maxbet are o ofertă interesantă pentru clienții noi care optează pentru bonusul de bun venit din secțiunea de pariuri sportive: până la 700 de lei în pariuri gratuite, de care beneficiezi dacă folosești codul bonus „BUNVENIT” când efectuezi primele șapte depozite. Operatorul are și o secțiune generoasă de promoții dedicată clienților deja existenți, care doresc să se distreze în cazinoul online.


Actualizat la

Copyright © 2023 coduri-bonus.ro | Despre noi

18+ | Site interzis minorilor | Decizia ONJN România Nr. 353 din 26.02.2020