Winboss este unul dintre cazinourile online care îți oferă un bonus de bun venit foarte atractiv, de 3.000 de lei + 500 de rotiri gratuite la cinci sloturi diferite. Noi îți spunem ce ai de făcut pentru a beneficia de pachetul promoțional acordat clienților noi. În secțiunea a doua a formularului de înregistrare există și o rubrică pentru cod promo, dar nu nevoie să o completezi pentru a activa bonusul.

Dacă ești în căutare de un bonus fără depunere, recomandăm cazinoul Betano, unde poți activa 123 rotiri gratuite fără depunere și fără condiții de rulaj.

Care este codul promoțional Winboss la înregistrare?

Winboss nu are un cod promoțional pentru ofertele dedicate clienților noi sau jucătorilor înregistrați deja pe platformă. Poți activa bonusurile urmând pașii indicați mai jos.

Ce îți oferă bonusul de bun venit la Winboss?

Bonusul de bun venit Winboss este de 3000 LEI + 500 de rotiri gratuite. Pachetul este împărțit în cinci tranșe, asociate cu primele cinci depuneri după deschiderea contului:

 • Prima depunere: 100% din valoarea depunerii până la 1.000 de lei + 100 de rotiri gratuite la „Shining Crown” (depunere minimă 100 de lei);
 • A doua depunere: 75% din valoarea depunerii până la 1.000 de lei + 100 de rotiri gratuite la „The Money” (depunere minimă 100 de lei);
 • A treia depunere: 50% din valoarea depunerii până la 500 de lei + 100 de rotiri gratuite la „Bigger Bass Bonanza” (depunere minimă 100 de lei);
 • A patra depunere: 50% din valoarea depunerii până la 500 de lei + 100 de rotiri gratuite la „Stellar” (depunere minimă 100 de lei);
 • A cincea depunere: 100 de rotiri gratuite la „Sizzling Hot” (depunere minimă 100 de lei).

În plus, după verificarea contului, primești 50 de rotiri gratuite la „The Money”, în valoare de 0,20 LEI fiecare, cu cerință de rulaj x1, dacă efectuezi o primă depunere în valoare de minim 30 LEI.

Așa cum spuneam, pentru activarea pachetului de bun venit nu este nevoie de folosirea unui cod bonus. Primul pas spre distracție este să dai click pe „Creare cont”, apoi să completezi câmpurile din prima secțiune a formularului de înregistrare: CNP, Data nașterii, Gen, Email, Parolă, Prenume, Nume.

În a doua secțiune, după ce scrii adresa de reședință și telefonul, ai de dat trei „declarații pe propria răspundere” fără de care nu poți activa nicio ofertă promoțională:

 • Am peste 18 ani;
 • Sunt de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate;
 • Sunt de acord să primesc informații despre oferte și promoții.

După ce te loghezi în cont, activezi fiecare bonus pe rând, în momentul depunerii. În cazul în care uiți să selectezi bonusul, poți solicita activarea printr-un mesaj la suport@online.winbooss.ro.

T&C bonus de bun venit Winboss

Cele patru bonusuri constând în fonduri suplimentare, în total de 3000 LEI, au aceleași cerințe de rulaj: pentru a le transforma în cash, trebuie să le rulezi de 30 de ori împreună cu suma depusă, în termen de 30 de zile. De exemplu, dacă efectuezi o primă depunere de 100 LEI, primești 100 LEI bani bonus. Ai de pariat (100 + 100) x 30 = 6.000 LEI.

Rotirile gratuite au condiții de rulaj diferite:

 • Cele 100 de învârtiri gratuite la „Shining Crown” (prima depunere) au valoarea 0,20 LEI fiecare, iar câștigurile generate trebuie rulate de 10 ori în termen de 7 zile de la primirea rotirilor;
 • Cele 100 de rotiri gratuite la „The Money” (a doua depunere) au valoarea 0,40 LEI fiecare, iar câștigurile generate trebuie rulate de 15 ori în termen de 7 zile de la primirea rotirilor;
 • Cele 100 de rotiri gratuite la „Bigger Bass Bonanza” (a treia depunere) au valoarea 0,48 LEI fiecare, iar câștigurile generate trebuie rulate de 20 de ori în termen de 7 zile de la primirea rotirilor;
 • Cele 100 de rotiri gratuite la „Stellar” (a patra depunere) au valoarea 0,20 LEI fiecare, iar câștigurile generate trebuie rulate de 25 de ori în termen de 30 de zile de la primirea rotirilor;
 • Cele 100 de rotiri gratuite la „Sizzling Hot” (a cincea depunere) au valoarea 0,20 LEI fiecare, iar câștigurile generate trebuie rulate de 30 de ori în termen de 7 de zile de la primirea rotirilor.

Oferă Winboss cod promo fără depunere?

Nu, cazinoul online Winboss nu oferă un bonus fără depunere. Cele 50 de rotiri gratuite acordate pentru verificarea identității pot fi activate doar după efectuarea unui prim depozit.

Alte promoții Winboss

Cazinoul Winboss are și oferte promoționale pentru clienții existenți:

 • Drops & Wins cu premii totale de 2.500.000 de lei în Cazino;
 • Drops & Wins cu premii totale de 2.500.000 de lei în Cazinoul Live;

Concluzie

Dacă îți deschizi acum cont în cazinoul Winboss, beneficiezi de un pachet de 3.000 LEI + 500 de rotiri gratuite. De asemenea, primești 50 de rotiri gratuite la verificarea contului, cu condiția să fi efectuat un prim depozit. Pentru activarea ofertelor promoționale nu este nevoie de folosirea unui cod bonus.


Actualizat la

Copyright © 2023 coduri-bonus.ro | Despre noi

18+ | Site interzis minorilor | Decizia ONJN România Nr. 353 din 26.02.2020