Winboss este unul dintre cazinourile online care îți oferă un bonus de bun venit foarte atractiv, de 2.500 de lei + 500 de rotiri gratuite la cinci sloturi diferite. Noi îți spunem ce ai de făcut pentru a beneficia de pachetul promoțional acordat clienților noi. În secțiunea a doua a formularului de înregistrare există și o rubrică pentru cod promo, dar nu nevoie să o completezi pentru a activa bonusul.

Dacă ești în căutare de un bonus fără depunere, recomandăm cazinoul Betano, unde poți activa 333 rotiri gratuite fără depunere și fără condiții de rulaj.

Care este codul promoțional Winboss la înregistrare?

Winboss nu are un cod promoțional pentru ofertele dedicate clienților noi sau jucătorilor înregistrați deja pe platformă. Poți activa bonusurile urmând pașii indicați mai jos.

Ce îți oferă bonusul de bun venit la Winboss?

Bonusul de bun venit Winboss este de 2500 LEI + 500 de rotiri gratuite. Pachetul este împărțit în trei tranșe:

  • 100% din primul depozit până la 1.000 RON + 200 de rotiri gratuite la „Hand of Anubis”;
  • 50% din primul depozit până la 1.000 RON + 200 de rotiri gratuite la „Gates of Olympus”;
  • 50% din primul depozit până la 500 RON + 100 de rotiri gratuite la „Shining Crown”;

În plus, după verificarea contului, primești 50 de rotiri gratuite la „Sweet Bonanza”, în valoare de 0,20 LEI fiecare, cu cerință de rulaj x1, dacă efectuezi o primă depunere în valoare de minim 30 LEI.

Așa cum spuneam, pentru activarea pachetului de bun venit nu este nevoie de folosirea unui cod bonus. Primul pas spre distracție este să dai click pe „Creare cont”, apoi să completezi câmpurile din prima secțiune a formularului de înregistrare: CNP, Data nașterii, Gen, Email, Parolă, Prenume, Nume.

În a doua secțiune, după ce scrii adresa de reședință și telefonul, ai de dat trei „declarații pe propria răspundere” fără de care nu poți activa nicio ofertă promoțională:

  • Am peste 18 ani;
  • Sunt de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de confidențialitate;
  • Sunt de acord să primesc informații despre oferte și promoții.

După ce te loghezi în cont, activezi fiecare bonus pe rând, în momentul depunerii. În cazul în care uiți să selectezi bonusul, poți solicita activarea printr-un mesaj la suport@online.winbooss.ro.

T&C bonus de bun venit Winboss

Cele trei bonusuri constând în fonduri suplimentare, în total de 2500 LEI, au aceleași cerințe de rulaj: pentru a le transforma în cash, trebuie să le rulezi de 29 de ori împreună cu suma depusă, în termen de 30 de zile. De exemplu, dacă efectuezi o primă depunere de 100 LEI, primești 100 LEI bani bonus. Ai de pariat (100 + 100) x 29 = 5800 LEI.

Rotirile gratuite la depunere au valoarea de 0,40 LEI fiecare și cerință de rulaj 29x pentru câștiguri.

Oferă Winboss cod promo fără depunere?

Nu, cazinoul online Winboss nu oferă un bonus fără depunere. Cele 50 de rotiri gratuite acordate pentru verificarea identității pot fi activate doar după efectuarea unui prim depozit.

Alte promoții Winboss

Cazinoul Winboss are și oferte promoționale pentru clienții existenți:

  • Drops & Wins cu premii totale de 2.500.000 de lei în Cazino;
  • Drops & Wins cu premii totale de 2.500.000 de lei în Cazinoul Live;

Concluzie

Dacă îți deschizi acum cont în cazinoul Winboss, beneficiezi de un pachet de 2.500 LEI + 500 de rotiri gratuite. De asemenea, primești 50 de rotiri gratuite la verificarea contului, cu condiția să fi efectuat un prim depozit. Pentru activarea ofertelor promoționale nu este nevoie de folosirea unui cod bonus.


Actualizat la

Copyright © 2023 coduri-bonus.ro | Despre noi

18+ | Site interzis minorilor | Decizia ONJN România Nr. 353 din 26.02.2020