PlayGG este varianta românească a platformei internaționale GG Poker. Site-ul este funcțional de la 1 noiembrie 2021, operatorul deținând licența ONJN nr. 2054/28.10.2021. Dacă îți deschizi cont, primești 100 de dolari în recompense SAU bonus 100% din depunerea facută, până la 600 de dolari. În prima secțiune a formularului de înscriere este o rubrică dedicată unui cod bonus (opțional).

playgg cod bonus
Deschide cont aici

Care este codul bonus PlayGG la înregistrare?

Pentru a beneficia de oferta de bun venit de la PlayGG nu este necesar să introduci un cod bonus la înregistrare.

Ce îți oferă bonusul de bun venit de la PlayGG

La înregistrarea pe această platformă dedicată pokerului, ai de ales între două oferte promoționale: fie primești până la 100 de dolari în bani și tichete gratuite, fie primești 100% din primul depozit, în limita a 600 de dolari.

Pentru a beneficia de unul dintre cele două bonusuri, trebuie să îți deschizi cont, dând click pe butonul „Înscriere” de pe pagina principală. Apare un formular de înscriere cu mai multe secțiuni. În prima, ai de completat țara, adresa de email, parola și, foarte important, de bifat că dorești să primești oferte bonus de la GGPoker. Fără acest acord nu se activează nicio ofertă promoțională.

Al doilea pas este să introduci codul de 4 cifre primit pe email, apoi contul este activat și te poți loga. Mergi apoi în secțiunea „My promo” pentru a accepta unul dintre cele două bonusuri de bun venit.

Dacă optezi pentru 100 de dolari în bani și tichete gratuite, depozitul minim eligibil este de 20 de dolari. Primești bilete la turnee All-in sau Fold în primele șase zile consecutive după efectuarea depozitului eligibil, fiecare zi având o provocare suplimentară:

 • Ziua 1: primești bilete în valoare de 11 dolari. Provocarea zilei: joacă 100 de mâini AoF pentru 2,5 dolari cash;
 • Ziua 2: primești bilete în valoare de 6,5 dolari. Provocarea zilei: joacă 500 de mâini AoF pentru 10 dolari cash
 • Ziua 3: primești bilete în valoare de 6,5 dolari. Provocarea zilei: joacă 100 de mâini AoF pentru 2,5 dolari cash;
 • Ziua 4: primești bilete în valoare de 6,5 dolari. Provocarea zilei: joacă 500 de mâini AoF pentru 10 dolari cash;
 • Ziua 5: primești bilete în valoare de 9 dolari. Provocarea zilei: joacă 100 de mâini AoF pentru 2,5 dolari cash;
 • Ziua 6: primești bilete în valoare de 13 dolari. Provocarea zilei: joacă 1000 de mâini AoF pentru 10 dolari cash.

Tichetele gratuite se acordă zilnic, la ora 07:00, și sunt valabile 24 de ore.

Dacă îndeplinești toate provocările din cele 6 zile, primești extra 10 dolari cash în ziua 6. Pentru a primi recompense suplimentare de până la 47,50$, nu trebuie decât să joci All-In or Fold în fiecare din cele șase zile. Atinge zilnic obiectivul de mâini și revendică până la 37,60$ pentru Turneele Cash.

În cazul în care optezi pentru bonusul de 100% din depunere, trebuie ca prima depunere să fie de minim 10 dolari. Operatorul îți creditează în cont o sumă bonus egală cu depozitul, în limita a 600 de dolari. Bonusul este transformat în cash pe măsură ce joci. La fiecare 5$ plătiți ca rake net / taxe de turneu, vei transforma în bani reali 1$. Ai la dispoziție 90 de zile pentru întregul rulaj.

Oferă PlayGG un cod bonus fără depunere?

În acest moment, PlayGG nu oferă un bonus fără depunere, dar o asemenea promoție este valabilă de obicei o perioadă limitată de timp și e posibil să apară pe viitor. În general, pentru activarea ei nu este nevoie de folosirea unui cod bonus.

Alte bonusuri PlayGG

În acest moment, secțiunea de bonusuri pentru clienții existenți cuprinde următoarele promoții, care se pot schimba în viitor:

 • 10.000.000 de dolari cadouri în fiecare lună;
 • Luna de miere a începătorilor;
 • 100.000 de dolari zilnic Flipout;
 • 20.000 de dolari sunt puși la bătaie în fiecare zi pentru jucătorii de Hold’em;
 • Joacă Flip&Go în fiecare zi pentru șansa de a câștiga o parte din premiul de $5.000.

Concluzie

PlayGG propune bonusuri interesante pentru pasionații de poker, care au de ales între bilete la un anumit tip de turneu și o sumă pe care o pot folosi la orice masă doresc. Pentru a beneficia de oricare dintre ofertele promoționale, nu este nevoie să folosești un cod bonus la înregistrare, deși această rubrică există în formularul de înregistrare pe platformă.


Actualizat la

Copyright © 2023 coduri-bonus.ro | Despre noi

18+ | Site interzis minorilor | Decizia ONJN România Nr. 353 din 26.02.2020