Distrează-te cu 151 de rotiri gratuite la „Penguin Style” fără depunere în Conti Cazino. Nu trebuie să efectuezi niciun depozit pentru a afla dacă ți se aliniază planetele.

conti cazino rotiri gratuite

Deschide cont aici

Primești rotirile gratuite imediat cum îți verifici contul, apoi le activezi folosind codul bonus 151CONTI în secțiunea rezervată bonusurilor.

Ce cod bonus pot folosi la Conti Cazino?

Codul bonus Conti pentru bonusul fără depunere de 151 rotiri gratuite la slotul „Starlight Christmas” este 151CONTI, dar el nu trebuie introdus în formularul de înregistrare. Sunt oferite bonusuri pentru primele trei depuneri, care pot fi activate folosind codurile bonus CONTI1, CONTI2 și, respectiv, CONTI3.

Ce îți oferă bonusul de bun venit la Conti?

Bonusul fără depunere Conti Cazino constă în 151 de rotiri gratuite, pe care le primești la verificarea contului. Există și un bonus de bun venit la depunere, de până la 4500 LEI + 300 rotiri gratuite, despre care vom vorbi mai jos.

Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de oferta fără depunere este să completezi câmpurile obligatorii și să bifezi că accepți să primești materiale promoționale, în prima secțiune a formularului. În această parte mai găsești câmpurile email, parolă, telefon și nume utilizator.

A doua secțiune este rezervată informațiilor personale: nume, prenume, adresă, CNP, iar apoi trebuie să introduci codul primit pe telefon, prin SMS. După ce dai click și pe link-ul primit pe email, contul de jucător este activat și te poți loga.

conti cazino inregistrare
Înregistrează-te aici
Pentru a-ți valida identitatea, intri pe profil, după care dai click pe butonul „Documente”  din meniul lateral, pe care îl vezi în stânga paginii. În acea secțiune încarci o fotografie a unui act de identitate. Verificarea se face automat, prin intermediul unui soft.

Dacă totul este în regulă, din același meniu lateral accesezi secțiunea „Bonusuri”, unde există rubrica în care introduci codul bonus 151CONTI.

Termeni și condiții rotiri gratuite fără depunere

Oferta fără depunere Conti Cazino este valabilă până pe 15 februarie. Cele 151 de rotiri gratuite la „Penguin Style” pot fi folosite trei zile de la creditarea în cont, având valoarea de 0,20 LEI fiecare. Câștigurile obținute din utilizarea lor sunt în bani bonus. Pentru a le transforma în cash, trebuie să le rulezi de 35 de ori în termen de 7 zile. Atenție: pentru a putea retrage câștigurile după rulaj, este necesară efectuarea unei prime depuneri de minim 100 RON.

Oferă Conti cod promo fără depunere?

Cazinoul online Conti are o ofertă fără depunere pentru clienții noi, care poate fi activată prin folosirea codului promoțional 151CONTI, în rubrica specială din secțiunea de bonusuri.

Bonusul de bun venit Conti Casino la depunere

Pe lângă bonusul fără depunere, dacă ești client nou beneficiezi și de până la 4500 LEI + 300 rotiri gratuite la slotul Book of Ra Classic. Bonusul la depunere este acordat în trei părți. După activarea contului de jucător, ești recompensat în funcție de valorile primelor trei depozite, cu condiția să introduci codul bonus aferent la fiecare depunere:

  • 100% din prima depunere până la 2000 RON – Cod bonus: CONTI1;
  • 75% din a doua depunere până la 1500 RON – Cod bonus: CONTI2;
  • 50% din a treia depunere până la 1000 RON + 300 rotiri gratuite – Cod bonus: CONTI3.

Banii bonus sunt transformați în cash după ce sunt rulați de 35 de ori. Ai la dispoziție 7 zile pentru efectuarea rulajului.

Fiecare rotire gratuită la Book of Ra Classic are valoarea de 0,18 LEI, iar câștigurile sunt transferate în balanța cash după ce sunt mizate de 35 de ori.

Miza maximă luată în considerare pentru rulaj este de 25 LEI.

Concluzie

Dacă îți deschizi acum cont la Conti Cazino, beneficiezi de 151 de rotiri gratuite fără depunere la „Penguin Style” și de un pachet promoțional la depunere de până la 4500 LEI + 300 rotiri gratuite. Bonusul la depunere este acordat în funcție de primele trei depozite, fiecare depunere fiind asociată cu un cod bonus.


Actualizat la

Copyright © 2023 coduri-bonus.ro | Despre noi

18+ | Site interzis minorilor | Decizia ONJN România Nr. 353 din 26.02.2020