Tot mai mulți români joacă la loterii internaționale prin intermediul operatorilor licențiați de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Aceste loterii reprezintă alternativa pentru „6 din 49”, organizat de Loteria Română, la care se poate juca numai offline.

Cum îți verifici biletul loto la casele de pariuri

Operatorii legali de jocuri de noroc oferă loterii internaționale atât prin intermediul rețelelor stradale (cei care dețin astfel de rețele, precum Superbet sau Mozzartbet), cât și pe site-uri (de exemplu Betano, Favbet și Netbet). Pentru a juca la loto într-o agenție stradală, pur și simplu te duci și dictezi biletul celui/celei de la ghișeu. Ca să joci online la loto, trebuie mai întâi să îți deschizi cont, însă „efortul” este recompensat de unele beneficii, cum ar fi lipsa taxei de 5% din miza fiecărui bilet și oferte promoționale de tipul „primele 5 bilete loto fără risc”.

Verificare bilet loto Superbet

Pentru a verifica dacă ai câștigat la loto pe Superbet, intri în secțiunea dedicată loteriilor internaționale din meniul orizontal superior, apoi introduci codul biletului în căsuța din dreapta sus a ecranului. Aici poți verifica atât biletele jucate în agenții, cât și pe cele plasate pe platforma online.

superbet verificare bilet

Verificare bilet loto Betano

Betano a introdus relativ recent secțiunea loto, site-ul având inițal doar platforme de pariuri sportive, cazino, cazino live și jocuri virtuale. Deocamdată, nu există o secțiune specială pentru verificarea biletului, în care să introduci seria și să se afișeze statusul, însă vezi imediat în ce stadiu se află pariul tău accesând „Istoric pariuri” din „Cont”.

betano verificare loto

Verificare bilet loto Mozzartbet

Aceeași procedură trebuie urmată și la Mozzartbet, pentru a afla dacă ai fost inspirat când ai pus numerele pe biletul de loterie. În lipsa unei secțiuni speciale pentru „Verificare bilet”, dai click pe avatarul numelui de utilizator din dreapta sus a ecranului. Dedesubt se derulează un meniu, care are în partea de jos butonul „Bilete”. Acolo vezi care este statusul fiecărui bilet jucat.

mozzart verificare bilet

Verificare bilet loto Favbet

Favbet este un alt operator care are în ofertă loterii internaționale. Pentru a verifica situația biletului jucat, mergi la profil (click pe „omulețul” din dreapta sus a ecranului), apoi la „Istoric”. Ai posibilitatea să optezi pentru afișarea biletelor în funcție de oră și dată, de status, de miză și de câștigul potențial.

favbet verificare bilet

Verificare bilet loto Netbet

NetBet este una dintre agențiile de pariuri online de top în ceea ce privește oferta pe loterii internaționale. Pe platformă nu există o funcție specială pentru verificarea biletelor loto, însă beneficiezi de o secțiune cu rezultatele extragerilor. Dacă ți se pare prea greu să confrunți numerele de pe bilet cu cele din tabel, ai butonul „Istoric pariuri”, sub numele de utilizator. Acolo sunt listate toate pariurile decise, în desfășurare sau care urmează să se joace.

netbet verificare bilet

Și pe site-ul Loteriei Române există posibilitatea de a verifica biletele jucate. În partea stângă, există trei bannere cu Verificare bilet loto 6/49, Verificare bilet loto Noroc și Verificare bilet loto Joker.

Oferta loto a caselor de pariuri online

Oferta loto a caselor de pariuri online cuprinde jocuri din peste douăzeci de țări și loterii internaționale. Cele mai populare loterii în rândul românilor sunt Grecia Kino (20/80), Polonia Multi (20/80) și Italia Win for Life (10/20). Alte extrageri preferate de jucătorii din țara noastră sunt: Keno Polonia (20/70), Cehia Keno (12/60), Spania L’Express (20/70), Keno Letonia (20/62) și  EuroMillions (5/50).

Îți recomandăm să joci la loteriile online. Pe lângă faptul că ai acces la sute de jocuri din țări de pe tot mapamondul, un bilet loto pe internet este accesibil pentru orice „buzunar”, miza minimă fiind de doar 1 leu. În plus, poți juca orice sistem dorești. Este o distracție aparte, iar verificarea biletelor se face foarte ușor, indiferent de operatorul la care obișnuiești să joci.


Actualizat la

Copyright © 2023 coduri-bonus.ro | Despre noi

18+ | Site interzis minorilor | Decizia ONJN România Nr. 353 din 26.02.2020