Participă la turneul de tip Mystery Drop organizat de Superbet în luna februarie. Orice rundă eligibilă jucată la sloturile producătorului Wazdan îți poate aduce unul dintre premiile în valoare totală de 5.000.000 de lei.

Ofertă Mystery Drop Wazdan

Premii Misterioase Wazdan sunt acordate până pe 25 de februarie inclusiv. Concret, promoția conține 5.000 de cutii cu diverse valori, despre care găsești detalii accesând secțiunea „Reguli” din fiecare joc participant.

Ca să intri în turneu, trebuie mai întâi să te înscrii apăsând butonul „Ok”, care apare pe ecran atunci când deschizi unul dintre sloturile eligibile. Din acel moment, orice rotire poate declanșa un premiu ce va avea una dintre următoarele valori:

  • 25 RON
  • 50 RON
  • 100 RON
  • 250 RON
  • 500 RON
  • 1000 RON

Printre jocurile participante sunt următoarele: Sizzling Eggs. Collect to Infinity, 12 Coins Grand Gold Edition, Hot Slot: 777 Cash Out, Hot Slot 777 Crown, 16 Coins, Sizzling Kingdom: Bison, Black Horse Cash Out Edition, Mighty Wild: Panther, 15 Coins, 9 Coins Grand Platinum Edition, Mystery Kingdom: Mystery Bells, Power of Gods: The Pantheon, Power of Sun: Svarog, Burning Sun, Power of Gods: Valhalla. Hold the Jackpot, 9 Burning Dragons, Magic Stars, Fortune Reels.

T&C

Participarea la promoție nu presupune niciun cost suplimentar. Tot ce trebuie să faci pentru a lua parte la ea este să apeși „ok” și să te distrezi la sloturile Wazdan, până la data de 25 februarie inclusiv.

Tabelul de premii este actualizat în timp real și afișează și numărul de premii rămase. Recompensele sunt acordate în bani reali, care pot fi retrași în orice moment după creditarea în cont sau pot fi jucați în orice secțiune de pe platforma Superbet. Tu decizi ce vei face cu aceste fonduri.

Atenție: promoția nu este disponibilă pentru utilizatorii iOS App. Dacă ai iPhone, nu poți participa din aplicație, dar ai posibilitatea să joci din browser.

Premiile vor fi acordate în balanța reală în 72 de ore de la finalizarea zilei promoționale. Așadar, dacă declanșezi un premiu pe 10 februarie, primești banii până pe 13 februarie, la ora 23:59.

Operatorul își rezervă dreptul de a solicita jucătorilor să trimită documentele conform procedurii de verificare a jucătorilor. Refuzul acestora de a furniza informațiile solicitate poate determina anularea premiilor și implicit a câștigurilor obținute.

Superbet este unul dintre cele mai populare cazinouri online de pe piața românească. Dacă nu ai cont, înregistrează-te pentru un bonus de bun venit fără depunere care constă în 250 de rotiri gratuite.

Pentru activarea ofertelor promoționale, nu este necesar să introduci un cod bonus în rubricile speciale de pe platformă.

 

Categorii: Fără categorie

0 comentarii

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *