Obține 90 de lei în fiecare weekend, în cazinoul Superbet. Oferta este valabilă la masa live Superbet Roulette și presupune plasarea unei mize minime eligibile pe numărul norocos, care este data din calendar.

Ofertă „Weekend perfect cu Superbet Roulette”

Oferta Superbet pe care ți-o prezentăm în această lună este valabilă de vineri dimineață până duminică seară, în fiecare weekend. Dacă nu joci la ruletă live, poate că ar fi momentul să încerci și această distracție, mai ales că operatorul amintit crește gradul de suspans în ceea ce privește un pariu pe numărul care reprezintă data din calendar.

Concret, dacă este 10 septembrie și pariezi pe numărul 10, pe lângă câștigul aferent (cota 36.00), primești și un bonus de 10 RON în cazul în care bila aterizează în buzunarul respectiv de pe Superbet Roulette. Dacă este 12 septembrie, numărul norocos este 12 ș.a.m.d.

Poți profita de ofertă de trei ori pe zi, deci de nouă ori pe weekend. În total, ai posibilitatea să câștigi 90 de lei pe săptămână. Superbet Roulette este o ruletă de tip european, cu 37 de numere (de la 0 la 36).

T&C

Sunt mai multe aspecte de care trebuie să ții cont dacă vrei să activezi această ofertă. În primul rând, nu uita că sunt luate în considerare doar pariurile plasate la masa live „Superbet Roulette”. Miza minimă eligibilă este de 0,50 lei. Așadar, dacă numărul norocos al zilei este 10, iar tu pariezi 0,50 lei pe el și câștigi, atunci primești 36 x 0,50 + 10 lei = 18 + 10 = 28 de lei. Dacă pariezi 1 leu, câștigul este de 46 de lei.

Bonusul va fi acordat în termen de maximum 48 de ore de la finalizarea promoției. Odată ce îl accepți, banii vor fi transferați în balanța bonus și vor putea fi transformați în cash printr-un rulaj de 1x, efectuat în maxim 3 zile din momentul activării.

În cazul în care în contul tău de jucător există deja un bonus Casino activ, atunci bonusul nou primit va rămâne în așteptare timp de 3 zile, perioadă în care poți finaliza rulajul bonusului activ existent în contul tău de jucător.

Superbet este unul dintre cele mai populare cazinouri online de pe piața românească. Dacă nu ai cont, înregistrează-te pentru un bonus de bun venit fără depunere care constă în 250 de rotiri gratuite plus 50 de lei.

Pentru activarea ofertelor promoționale, nu este necesar să introduci un cod bonus în rubricile speciale de pe platformă.

Categorii: Fără categorie

0 comentarii

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *