Cazinoul Las Vegas ți-a pregătit un adevărat festival de toamnă în luna octombrie. Nu sărbătorești Ziua Recoltei, ci ziua rotirilor gratuite, iar asta se întâmplă la mijlocul săptămânii, când poți beneficia de până la 150 de rotiri gratuite fără condiții de rulaj la Burning Hot.

Ofertă Las Vegas rotiri gratuite cash

În oricare săptămână din această lună, în ziua de miercuri, primești rotiri gratuite la slotul cu fructe și șeptari Burning Hot dacă efectuezi un depozit. Recompensa este proporțională cu suma depusă, după cum urmează:

  • primești 50 de rotiri gratuite dacă depui minim 50 și maxim 99 de lei;
  • primești 100 de rotiri gratuite dacă depui minim 100 și maxim 199 de lei;
  • primești 150 de rotiri gratuite dacă depui minim 200 de lei.

Așadar, dacă efectuezi un depozit de 150 de lei te încadrezi în al doilea prag și primești 100 de rotiri gratuite.

T&C

Primul lucru de menționat la capitolul „Termeni și condiții” este că rotirile gratuite sunt fără condiții de rulaj. Altfel spus, câștigurile obținute în urma utilizării lor intră direct în balanța cash a contului tău.

O a doua informație care te interesează este valoarea rundelor gratuite oferite de cazinoul online Las Vegas. Ei bine, fiecare învârtire se face pe miza de 0,20 lei. În cazul în care prinzi cinci șeptari pe o linie de plată, iei 120 de lei. Suma poate fi chiar mai mare dacă la combinația câștigătoare participă și unul sau mai multe simboluri Wild expandabile (trifoiul cu patru foi).

Oferta nu se activează implicit. Pentru a primi rotirile gratuite la depunere, trebuie să mergi mai întâi în secțiunea „Bonusurile mele” și să le activezi. Ține cont de faptul că oferta este valabilă doar de la prânz încolo, în intervalul 12:00 – 23:59.

Rotirile gratuite sunt valabile o singură zi după ce devin disponibile. Nu uita de ele, mai ales că sunt destul de multe și, cel mai important, sunt cash.

Potrivit regulamentului, poți profita de această ofertă o singură dată, în cadrul promoției. Cu alte cuvinte, dacă iei rotirile pe 19 octombrie, nu le poți revendica și pe 26 octombrie.

Las Vegas este unul dintre cazinourile online care au intrat pe piața românească abia anul trecut, dar care rivalizează ca ofertă cu operatorii ce au tradiție mai îndelungată. Dacă nu ai cont, înregistrează-te pentru a lua și bonusul de bun venit, care constă în 55 de rotiri gratuite fără depunere și fără condiții de rulaj la slotul 5 Dazzling Hot + 55 LEI bonus casino. Pentru activarea ofertelor promoționale nu este necesar să introduci un cod bonus în rubricile speciale de pe platformă.

Categorii: rotiri gratuite