În luna iunie, cazinoul Las Vegas îți oferă 100 de rotiri gratuite cash la slotul „Wild Beach Party”, pe care le poți activa în fiecare zi de luni, efectuând o depunere eligibilă. Vezi mai jos cum poți beneficia de această ofertă de sezon.

Ofertă Las Vegas 100 de rotiri gratuite în fiecare luni

Nu este nevoie să îți faci bagajele și să te urci în mașină pentru a ajunge pe plaja însorită în această vară. E suficient să te loghezi în contul tău din cazinoul Las Vegas,  sau să te înregistrezi dacă nu ai cont, și să deschizi slotul „Wild Beach Party”, un joc de tip Megaways cu 7 role și 7 rânduri. Fructe tocmai bune de făcut cocktail se opresc pe grilă, în timp ce o fată în costum de baie dansează în dreapta ecranului, sub un palmier. În stânga, este marea.

O rotire este câștigătoare dacă pe ecran se opresc minim cinci simboluri de același fel, indiferent de poziția lor, iar scoica ce are o perlă în interior este simbol Scatter, care îți poate aduce până la 25 de rotiri gratuite cu multiplicatori Wild aleatorii de până la 729x miza.

Jocul beneficiază de mod colapsabil. Cu alte cuvinte, pictogramele care formează o rotire câștigătoare dispar, iar în locul lor vin altele, în aceeași rundă.

Promoția „Lunea rotirilor gratuite” îți aduce 100 de rotiri gratuite la această păcănea online cu tematică de vară, produsă de Pragmatic Play. Ca să le primești, trebuie doar să optezi pentru ofertă din „Bonusuri”, secțiunea „Rotiri gratuite”, apoi să efectuezi o depunere de minim 100 de lei în prima zi a săptămânii, între orele 11:00 și 23:59.

T&C

Așadar, promoția nu este valabilă și dimineața, ci numai după ora 11:00 și până la finalul zilei. Un alt lucru aspect foarte important de știut este că depunerile efectuate cu Paysafecard, Skrill, Neteller sau OKTO.Cash nu sunt eligibile pentru activarea bonusului.

Fiecare rotire gratuită are valoarea 0,20 LEI, iar rundele sunt valabile doar o zi. Câștigurile obținute ajung direct în balanța reală.

Las Vegas este unul dintre cazinourile online care au intrat pe piața românească în 2021, dar care rivalizează ca ofertă cu operatori ce au tradiție mai îndelungată. Dacă nu ai cont, înregistrează-te pentru a lua și bonusul de bun venit, care constă în 3.000 LEI + 300 rotiri gratuite. Pentru activarea ofertelor promoționale, nu este necesar să introduci un cod bonus în rubricile speciale de pe platformă.

 

Categorii: rotiri gratuite

0 comentarii

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *