Ia parte la un festival de rotiri gratuite în cazinoul Las Vegas în fiecare zi de joi din luna noiembrie: ai parte de până la 180 de rotiri gratuite ale căror câștiguri vin fără condiții de rulaj.

Ofertă Las Vegas 180 de rotiri gratuite în fiecare joi

Nu-i așa că ești fan rotiri gratuite? Cine nu este? Ei bine, în cazinoul Las Vegas primești până la 180 de învârtiri din partea casei dacă efectuezi o depunere joia, între orele 11:00 și 23:59. Numărul rundelor depinde de valoarea depunerii:

  • 60 de rotiri gratuite pentru o depunere între 50 și 99 LEI;
  • 120 de rotiri gratuite pentru o depunere între 100 și 199 LEI;
  • 180 de rotiri gratuite pentru o depunere de minim 200 LEI.

În general, slotul pentru care sunt acordate rotirile gratuite se schimbă de la o săptămână la alta. În această săptămână, ai posibilitatea să te distrezi gratis la jocul „Big Bass Amazon Xtreme”, un fel de „Operațiunea Monstru” din jocurile de păcănele.

Amazonul este cel mai mare și cel mai periculos fluviu de pe planetă. Oricine se aventurează la o partidă de pescuit în apele lui riscă să fie mâncat de crocodili sau de piranha. Din fericire, dacă pescuiești online, „riști” doar să prinzi un câștig frumos. Se întâmplă așa atunci când pe ecran se opresc minim trei pești prinși în cârlig și intri în jocul bonus. Dacă în cele 10 rotiri gratuite colecționezi minim patru pescari, atunci treci la nivelul următor, cu alte 10 învârtiri din partea casei și multiplicator superior. Poți câștiga de 10.000 de ori valoarea pariului!

T&C

Oferta de 180 de rotiri gratuite nu se activează dacă depui bani prin Paysafacard, Skrill, Neteller sau OKTO.Cash. Ca să fii sigur că ai parte de toate bonusurile, e bine să folosești cardul bancar ca metodă de plată. Nu pierde din vedere faptul că depunerea eligibilă trebuie făcută după ora 11:00 și până la finalul zilei.

Fiecare învârtire gratuită la slotul „Big Bass Amazon Xtreme” are valoarea de 0,20 LEI. Câștigurile provenite din folosirea lor (e imposibil să nu ai câștig, chiar dacă obții numai 60 de rotiri) sunt transferate direct în balanța cash a contului.

Las Vegas este unul dintre cazinourile online care au intrat pe piața românească în 2021, dar care rivalizează ca ofertă cu operatori ce au tradiție mai îndelungată. Dacă nu ai cont, înregistrează-te pentru a lua și bonusul de bun venit, care constă în 3.000 LEI + 300 rotiri gratuite. Pentru activarea ofertelor promoționale, nu este necesar să introduci un cod bonus în rubricile speciale de pe platformă.

Categorii: Fără categorie

0 comentarii

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *