Favbet este un operator relativ nou pe piața românească, obținând licența ONJN în aprilie 2020. Așadar, cel puțin până în 2030 poți juca la această casă de pariuri online fără să îți faci probleme în privința legalității.

Dacă îți deschizi cont, primești bonus de 100% la prima depunere până la 1000 RON, plus un pariu fără risc de până la 100 RON, plus 100 de rotiri gratuite, ca să te distrezi și în cazinou. În ultima secțiune a formularului de înregistrare există un câmp destinat pentru introducerea unui „cod bonus”.

Vezi și: Bonus Las Vegas – 123 rotiri gratuite fără depunere

Care este codul promo Favbet la înregistrare?

În acest moment, nu este necesar să introduci un cod promo pentru a activa oferta de bun venit Favbet. Tot ce ai de făcut este să îți deschizi cont și să efectuezi o primă depunere în maxim 30 de zile din momentul înregistrării.

cod promo favbetActivează bonus aici

Ce îți oferă bonusul de bun venit la Favbet?

Bonusul de bun venit Favbet îți oferă fonduri suplimentare egale cu valoarea primei depuneri, într-o limită generoasă de 1000 RON, un pariu fără risc de până la 100 RON (100% din prima depunere) și 100 de rotiri gratuite la unul dintre sloturile: 20 Super Hot (EGT), Starburst (Netent), Book Of Secrets (SYNOT), Hellcatraz (Relax Gaming).

Pentru a beneficia de toate acestea, trebuie mai întâi să deschizi cont. Nu durează mai mult de cinci minute să te înscrii pe platformă, după ce accesezi butonul  „Înregistrare” din dreapta sus a primului ecran.

Formularul de înregistrare cuprinde câmpurile: email, parolă, țara de reședință, prenume, nume, data nașterii, gen, CNP, adresă de reședință, telefon mobil și întrebare secretă, cu răspunsul aferent. Ultimul câmp este „cod promo”, în cazul în care ai un asemenea cod.

inregistrare favbetDeschide cont aici
Pentru activarea ofertei de bun venit Favbet, nu este nevoie de „cod promo”, dar trebuie să bifezi că ai 18 ani împliniți, că ești de acord cu Termenii și condițiile și că ești de acord cu prelucrarea datelor în scop de marketing, urmând a primi notificări prin mijloacele de contact puse la dispoziție.

După ce finalizezi înregistrarea și te loghezi în cont, tot ce mai ai de făcut este să efectuezi un prim depozit de minim 20 RON. Primești:

Activare 1000 bonus 

100% bonus până la 1000 RON. Dacă depui 100 RON, primești 100 RON în fonduri suplimentare. Pentru a transforma în cash banii bonus, trebuie să îi rulezi de 30 de ori fie prin bilete la pariuri cu miza minimă 15 RON (miză maximă 1500 RON) și cota minimă 1.50 per selecție, fie prin runde de minim 0,20 RON în cazinou. În ceea ce privește pariurile sportive, nu contează pentru rulaj selecțiile care primesc cota 1.00, biletele închise cu Cash Out sau cele fără risc. Termenul pentru efectuarea rulajului este de 15 zile. Așadar, dacă depui 100 RON, ai de rulat 3000 RON prin pariuri eligibile, în maxim 15 zile.

Activare pariu fără risc

Pariul fără risc de până la 100 RON trebuie plasat pe cote între 1.50 și 5.00, dar nu pe bilete de tip sistem. După ce treci selecțiile pe biletul virtual, trebuie să selectezi căsuța „Pariu fără risc”. În cazul în care biletul este pierzător, ți se rambursează miza pe care trebuie să o pariezi o singură dată pentru a o transfera înapoi în balanța cash. Bonusul trebuie acceptat în 7 zile, iar rulajul de 1x trebuie făcut în 15 zile.

Activare 100 rotiri gratuite

Cele 100 de rotiri gratuite sunt acordate pentru 20 Super Hot (EGT), Starburst (Netent), Book Of Secrets (SYNOT), Hellcatraz (Relax Gaming), valorile rundelor variind între 0,20 și 0,50 RON, în funcție de slotul la care au fost acordate învârtirile din partea casei. Bonusul trebuie acceptat în termen de 7 zile, iar câștigul total generat de învârtiri are condiții de rulaj de x1, în maxim 7 zile.

Atenție! Bonusul de bun venit trebuie acceptat din secțiunea „Bonusuri”, după logarea în cont.

Bonus 1000 RON
Depozit minim 20 RON
Rulaj x30 la cote +1.50
Cod bonus Favebt Vezi aici

Oferă Favbet bonus fără depunere?

Nu, în acest moment nu există un bonus Favbet fără depunere. Ocazional, poate exista o astfel de ofertă, însă este posibil ca nici atunci să nu fie nevoie de folosirea unui „cod bonus” Favbet.

Alte Promoții Favbet România

Clienții deja existenți beneficiază și ei de oferte promoționale, care îi pot ajuta să își maximizeze profitul la pariuri sportive. În acest moment, sunt valabile următoarele promoții:

  • Campionatul România 1. Dacă pariezi un bilet simplu cu miza minimă 50 RON pe meciurile din Liga I, primești un pariu fără risc de 10 RON dacă pariul de calificare este câștigător, respectiv un pariu fără risc de 20 RON dacă pariul de calificare este pierzător. Poți profita de ofertă în fiecare etapă;
  • Pariu șansă. Primești 15% din câștigul total potențial împărțit la cota evenimentului pierzător dacă te scoate un singur meci de pe un bilet cu minim 11 selecții, fiecare având cota minimă 1.30.
  • Mega Cota. Cota finală a unui bilet de tip acumulator crește cu până la 30%, pentru minim 10 selecții pe bilet, cota minimă eligibilă per selecție fiind de 1.30.

Concluzie

Oferta de bun venit Favbet este impresionantă, mai ales că poți obține un bonus de 1.000 RON dintr-o singură depunere. Și pariul fără risc, primit pentru primul depozit, este tot un bonus, iar rotirile gratuite diversifică distracția. Nu este nevoie de folosirea unui cod bonus Favbet pentru activarea pachetului de bun venit.


Actualizat la

Copyright © 2023 coduri-bonus.ro | Despre noi

18+ | Site interzis minorilor | Decizia ONJN România Nr. 353 din 26.02.2020