Winner este prezent în România încă din anul 2013, printr-o rețea de agenții stradale. Pentru platforma online a obținut licență ONJN în 2019, astfel că poți să joci la acest operator fără să îți faci probleme în privința legalității cel puțin până în 2029. Dacă îți deschizi cont, poți primi un bonus de 700 de lei pentru pariuri sportive, plus pariuri gratuite în valoare de 100 de lei, plus 25 de rotiri gratuite. Nu există o rubrică pentru codul bonus în formularul de înregistrare.

bonus winner

Care este codul bonus la înregistrare?

Pentru a beneficia de pachetul de bun venit de la Winner nu este necesar să introduci un cod bonus. Trebuie doar să respecți pașii pe care ți-i prezentăm mai jos.

Ce îți oferă bonusul de bun venit la Winner

Bonusul de bun venit la Winner are trei componente: fonduri suplimentare de până la 700 de lei, în funcție de valorile primelor trei depuneri consecutive, Free Bets în valoare de 100 de lei și 25 de rotiri gratuite la sloturile din secțiunea Cazino.

Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să îți deschizi cont. După ce dai click pe butonul „Înregistrare”, din dreapta sus a ecranului principal, apare un formular în care trebuie să completezi numărul de telefon și adresa de email, apoi trebuie să bifezi că nu vrei să ratezi niciun bonus și că ești de acord cu „Termenii și condițiile”.

După ce introduci codul primit prin sms, ai de completat: nume, prenume, CNP, adresa de reședință și parola. Ultimul pas în activarea bonusului este să dai click pe butonul „Vreau bonus”. Ești logat automat în cont și poți deja să depui bani. Bonusul este activat la depunerile de minim 20 de lei:

 • 100% din prima depunere, până la 200 de lei, plus 25 de lei Free Bet;
 • 100% din prima depunere, până la 200 de lei, plus 25 de lei Free Bet, plus 25 de rotiri gratuite;
 • 100% din prima depunere, până la 300 de lei, plus 50 de lei Free Bet.

Pariurile gratuite pot fi folosite doar pe evenimente premeci, pe o cotă de 1.70 pentru pariurile single sau cote minime 1.50 per selecție pentru biletele de tip combo și sistem.

Pentru a transfera fondurile suplimentare în balanța cash, suma depusă trebuie rulată de șase ori. De asemenea, câștigurile obținute în urma folosirii pariurilor gratutie trebuie rulate de trei ori înainte de a fi retrase.

Sunt luate în considerare pentru rulaj numai biletele cu cotă minimă 1.60 pentru pariurile single sau 1.50 per eveniment pentru biletele combo și sistem, cu miza maximă echivalentă cu valoarea depunerii (maxim 100 de lei). Nu sunt eligibile pentru rulaj biletele care primesc cota 1, cele închise cu Cash Out, sau cele care conțin unul dintre pronosticurile: Handicap Asiatic, Total Asiatic, Winner (DNB), Avantaj, Plus.

Câștigurile generate de rotirile gratuite sunt transformate în bani reali după un rulaj de 40x, la slotul Shining Crown. Sunt luați în considerare maxim 20 de lei din miza fiecărei învârtiri.

Atenție: Bonusurile Free Bet și Free Spins sunt disponibile pentru utilizare după realizarea rulajului bonusului în bani aferent depunerii. Cu alte cuvinte, dacă faci o primă depunere de 20 de lei, trebuie să mizezi 120 de lei pentru ca fondurile suplimentare și pariul gratuit să fie creditate în cont.

Pariurile gratuite și rotirile gratuite trebuie activate în maxim trei zile de la depunere, termenul pentru rulaj fiind de 7 zile.

Oferă Winner cod bonus fără depunere?

În acest moment, agenția Winner nu oferă cod bonus fără depunere, însă este posibil ca pe viitor să apară și o promoție de acest tip.

Alte bonusuri Winner

Winner are și promoții pentru clienții deja existenți, secțiunea fiind actualizată periodic. În acest moment, sunt valabile următoarele:

 1. Happy Hour – premii cash la pariuri sportive și în secțiunea casino;
 2. Loto – bonus 150 de lei pentru pariuri pe numere și Bonus bila norocoasă;
 3. Șansă Winner, Winner Avantaj și Șansă Winner Plus;
 4. Extracâștiguri de până la 150% pentru biletele de de tip acumulator;
 5. Winners Wheel;
 6. Winner la două goluri;
 7. Drops&Wins la sloturi în fiecare zi;
 8. Good Morning Winner;
 9. Winner în drum spre mare;
 10. 50-50 cu Winner;
 11. Turnee și Concursuri.

Concluzie

În acest moment, nu este nevoie să folosești un cod bonus Winner pentru activarea bonusului de bun venit, a cărui valoare maximă este de 700 de lei, plus 100 de lei în pariuri gratuite, plus 25 de rotiri gratuite. Acest operator are numeroase promoții pentru clienții existenți care, de asemenea, nu solicită folosirea unui cod promoțional.


Actualizat la

Copyright © 2023 coduri-bonus.ro | Despre noi

18+ | Site interzis minorilor | Decizia ONJN România Nr. 353 din 26.02.2020