Stanleybet a intrat pe piața pariurilor din România în 2004, ca operator offline, platforma online fiind lansată în 2015. Clienții noi primesc până la 500 RON în pariuri gratuite dacă urmează pașii prezentați în articolul de mai jos.

cod bonus Stanleybet

Care este codul bonus Stanleybet la înregistrare?

Pentru activarea ofertei de bun venit Stanleybet nu este nevoie să folosești un cod bonus. Primești recompensa rezervată clienților noi dacă îți deschizi cont și efectuezi apoi depunerile eligibile.

Pe ecranul principal sunt două butoane prin care se face înscrierea: „Înregistrează-te”, în dreapta sus, și „Deschide-ți cont”, în centru. Formularul de înregistrare are trei secțiuni.

 • Informații cont: nume utilizator, parolă, email, telefon mobil.
 • Informații personale: prenume, nume, data nașterii, sex, CNP.
 • Definitivare înscriere: adresă, oraș, țară, cetățenie.

După completare, trebuie să bifezi că dorești să primești informații despre promoții prin telefon și email, precum și faptul că ai luat la cunoștință și că ești de acord cu regulamentul operatorului.

Ce îți oferă bonusul de bun venit la Sanleybet?

Bonusul de bun venit la Sanleybet constă în până la 5 pariuri gratuite, în valoare totală de 500 RON, pentru primele patru depuneri consecutive.

Pentru depunerile 1, 2 și 3 primești:

 • două pariuri gratuite de câte 50 RON dacă efectuezi un depozit de minim 200 RON;
 • un pariu gratuit în valoare de 50 RON dacă efectuezi un depozit între 100 și 199 RON;
 • un pariu gratuit în valoare de 25 RON dacă efectuezi un depozit între 50 și 99 RON.

Stanleybet cod bonus

Pentru depunerea 4, bonusul este de:

 • 4 pariuri gratuite de câte 50 RON dacă efectuezi un depozit de minim 200 RON;
 • două pariuri gratuite în valoare de 50 RON dacă efectuezi un depozit între 100 și 199 RON;
 • două pariuri gratuite în valoare de 25 RON dacă efectuezi un depozit între 50 și 99 RON.

Dacă efectuezi prima depunere cu numerar, la un ghișeu CashPoint din agențiile stradale, primești în plus un pariu gratuit de 10 RON, indiferent de suma depusă.

Atenție: Oferta nu este valabilă dacă depui bani prin Skrill sau Neteller.

Primul pas pentru activarea bonusului de bun venit este bifarea căsuței din formularul de înregistrare, prin care ești de acord să fii informat despre promoții.

Al doilea pas este să accesezi link-ul primit pe email, pentru activarea contului.

Al treilea pas este efectuarea unui prim depozit eligibil. Atunci selectezi bonusul dedicat secțiunii „Pariuri sportive”. Dacă alimentezi cu numerar, trebuie să intri în contul online după ce ai făcut depunerea și să selectezi contul din  “PROMO – Bonusuri Disponibile”.

Dupa selectarea bonusului, pariul gratuit va fi disponibil direct în contul de joc, în sectiunea “Sport – Pariurile mele Gratuite”, din meniul din stânga paginii principale.

Bonusurile 2, 3 și 4 din pachetul de bun venit pot fi accesate chiar dacă nu revendici primul bonus, dar nu înainte de a-ți verifica identitatea (trebuie să trimiți o copie a unui act de identitate, iar documentul să fie validat) și de a rula/închide orice alt bonus anterior.

Dacă ai în cont mai multe pariuri gratuite, este necesar să intri în secțiunea “PROMO – Bonusuri Disponibile” și să îl selectezi pe fiecare în parte, doar după ce ai folosit pariul gratuit anterior.

Dacă pariul gratuit aferent bonusului de bun venit este câștigător, primești în cont doar profitul (câștig minus miză), în bani bonus. Suma trebuie rulată de trei ori la pariuri sportive pentru a fi transformată în cash.

Un pariu gratuit este valabil 7 zile de la creditarea în cont. Dacă este plasat pe un meci anulat, primește cotă 1.00. Dacă este închis cu CashOut, biletul este considerat pierdut.

Oferă Stanleybet cod bonus fără depunere?

În acest moment, Stanleybet oferă un bonus fără depunere în valoare totală de 40 RON: un pariu gratuit în valoare de 20 RON după ce îți verifici emailul și numărul de telefon, plus un pariu gratuit în valoare de 20 RON după ce îți verifici contul. Oferta nu necesită folosirea unui cod bonus.

Alte Promoții Stanleybet România

Secțiunea „PROMO” de pe platforma Stanleybet.ro cuprinde și promoții pentru clienții deja existenți, unele fiind dedicate jucătorilor în cazinoul online:

 • de ziua ta primești un cadou care poate fi pentru pariuri sportive sau pentru cazino, în funcție de preferințele de joc;
 • cashout 100% pentru pariuri sportive;
 • bonus de 30% pentru biletele combo;
 • 50% suplimentare câștig (pariuri sportive) sau 50% bonus la depunere (cazino) în zilele de luni și vineri;
 • 100 de rotiri gratuite la depunere în fiecare zi de marți, miercuri, joi, sâmbătă și duminică;
 • cashback de până la 300 de lei (pariuri sportive) sau de 10% cazino în zilele de vineri, sâmbătă și duminică;
 • program VIP la pariuri și la cazino.

Promotii Stanleybet

Concluzie

Stanleybet România atrage clienții noi cu pariuri gratuite de până la 500 RON. Pentru activarea ofertei de bun venit nu este nevoie de un cod bonus. Există și un bonus fără depunere de 40 RON, care, de asemenea, nu necesită folosirea unui cod promoțional.


Actualizat la

Copyright © 2023 coduri-bonus.ro | Despre noi

18+ | Site interzis minorilor | Decizia ONJN România Nr. 353 din 26.02.2020