Profită de oferta lunii ianuarie din cazinoul online Mr Bit, prin care primești până la 155 RON la depunere, în zilele de marți și de vineri. Citește în continuare ca să vezi ce trebuie să faci ca să primești bonusul.

Ofertă „Cyber Live” Mr Bit Casino

Mr Bit te invită să te conectezi în universul virtual în fiecare marți și vineri, săptămână de săptămână, pentru a obține bani de distracție. Bonusul primit depinde de suma depusă, după cum urmează:

  • Primești 25 RON dacă depui minim 125 RON;
  • Primești 75 RON dacă depui minim 375 RON;
  • Primești 155 RON dacă depui minim 750 RON.

Fondurile suplimentare pot fi jucate numai la masa Bucharest Roulette de la producătorul Evolution, din secțiunea live. Așadar, te poți relaxa la un joc în compania unui dealer real, exact ca în cazinourile terestre.

T&C

Ca să activezi oferta, este necesar să faci depunerea eligibilă în intervalul 00:00 – 23:59 din ziua respectivă, respectiv marți sau vineri, toată luna ianuarie.

Pentru a transforma banii primiți ca bonus în fonduri cash, trebuie să rulezi de 10x atât depunerea, cât și bonusul. În cazul în care optezi pentru primul prag și depui 125 RON, primești 25 RON și ai de jucat (125 + 25) x 10 = 1500 RON.

Bonusul poate fi folosit pentru o singură rundă sau poate fi împărțit în mai multe mize, numai la masa de ruletă live menționată mai sus, o ruletă europeană, cu miză minimă 2,50 RON. Nu există restricții în privința tipului de pariu. Poți paria pe culoare, pe par/impar, pe un anumit număr sau pe orice altă selecție dorești.

Fiecare bonus are o limită de câștig în urma realizării rulajului. Astfel, dacă primești 25 RON, după ce rulezi banii depuși și fondurile suplimentare poți rămâne cu maxim 250 RON cash. Dacă e să câștigi 270 RON, 20 RON dispar din cont.

Din bonusul de 75 RON poți câștiga maxim 750 RON în bani reali, iar din cel de 155 RON te poți alege cu maxim 1550 RON cash.

Ai la dispoziție 30 de zile de la data la care activezi oferta pentru a finaliza rulajul.

Mr Bit este unul dintre cazinourile online importante de pe piața românească. Dacă nu ai cont, înregistrează-te pentru a lua și bonusul de bun venit, de până la 2.500 LEI + 500 de rotiri gratuite. Pentru activarea ofertelor promoționale, nu este necesar să introduci un cod bonus în rubricile speciale de pe platformă.

Categorii: Fără categorie

0 comentarii

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *