Activează oferta lunii martie în cazinoul online Unibet, prin care primești 40 de rotiri gratuite la cel mai nou și, totodată, cel mai spectaculos slot din seria Money Train. Fiecare învârtire primită cadou are valoarea de 0,40 lei.

Ofertă Unibet 40 de rotiri gratuite la slotul Money Train 4

Promoția cazinoului online Unibet se desfășoară în fiecare zi de duminică. În numai câteva secunde după ce ai intrat pe site, poți juca rotiri gratuite. Iată ce ai de făcut pentru a activa bonusul constând în 40 de runde gratuite la slotul Money Train 4: mai întâi te conectezi (sau îți deschizi cont dacă nu ești deja înregistrat), apoi mergi în secțiunea „Bonusuri” și te asiguri că nu ai un alt bonus activ. Următorul pas este să revendici oferta. În fine, mai trebuie doar să depui minim 80 de lei până la ora 23:59. Imediat ce ai făcut depunerea, deschizi jocul de păcănele și ai undă verde cu 40 de învârtiri gratuite.

T&C

Câștigurile obținute din rotirile gratuite la Money Train 4 trebuie rulate pentru a fi transformate în bani reali, potrivit cerințelor din secțiunea „Termeni și condiții”. Acolo este menționată valoarea fiecărei runde: 0,40 RON. Din acest punct de vedere, este o promoție atractivă, pentru că cele mai multe rotiri gratuite oferite de cazinourile online au valoarea de maxim 0,20 RON.

Pentru a converti în cash banii câștigați (fonduri care pot fi retrase), trebuie să îi pariezi de 35 de ori în secțiunea Cazino, sau de 40 de ori la mesele live, acolo unde ai la dispoziție jocuri de ruletă și de Blackjack cu dealer uman. Indiferent de alegerea pe care o faci, ai la dispoziție 7 zile ca să realizezi rulajul.

Să spunem că obții 10 RON după utilizarea rundelor gratuite. Această sumă se transformă în fonduri reale numai după ce mizezi 350 RON la sloturi sau la alte jocuri electronice de pe platforma Unibet (adică 10 x 35) sau 400 RON la ruletă sau la Blackjack live. Dacă nu reușești să faci rulajul în termenul de o săptămână, atunci pierzi atât cei 10 RON, cât și banii câștigați din rulajul efectuat până la expirarea deadline-ului.

Oferta poate fi activată săptămânal, până la 31 martie 2024.

Unibet este unul dintre cele mai populare cazinouri online de pe piața românească. Dacă nu ai cont, înregistrează-te pentru a beneficia și de oferta de bun venit, care constă într-un bonus de 100% din prima depunere până la 300 LEI, plus 100 rotiri gratuite la sloturi EGT.

Pentru activarea ofertelor promoționale, nu este necesar să introduci un cod bonus în rubricile speciale de pe site-ul operatorului.

Categorii: rotiri gratuite

0 comentarii

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *