În luna martie, cazinoul Mr Bit organizează un Giveaway în fiecare weekend. Poți obține în total 110 rotiri gratuite pentru depuneri făcute vineri, sâmbătă și duminică. Rundele gratuite au valoarea de minim 0,50 LEI fiecare.

Ofertă Mr Bit Giveaway – Runde bonus de weekend

Prima lună a primăverii îți aduce distracție suplimentară weekend de weekend, grație acestei oferte promoționale desfășurate pe platforma mrbit.ro. Vineri, sâmbătă și duminică ai parte de runde gratuite la depunere, cu cerințe de rulaj accesibile.

  • Vineri este considerată prima zi a weekend-ului. Dacă depui minim 80 LEI, primești 40 de rotiri gratuite la slotul „Generous Jack”, în valoare de 0,50 LEI fiecare.
  • Sâmbătă, dacă depui minim 80 LEI, primești 40 de rotiri gratuite la slotul „Lucha Maniacs”, în valoare de 0,50 LEI fiecare.
  • Depune minim 80 LEI duminica și primești 30 de rotiri gratuite la slotul „Clover Fortunes”, în valoare de 0,80 LEI fiecare.

T&C

Fiecare depunere trebuie făcută până la ora 23:59 a zilei respective pentru a beneficia de rundele gratuite. Câștigurile obținute din utilizarea învârtirilor primite din partea casei trebuie rulate de 12 ori pentru a fi transformate în bani reali.

Termenul pentru realizarea rulajului este de 7 zile, iar suma maximă pe care o poți retrage după ce ai făcut rulajul este de 5.000 LEI.

Pentru a transforma banii bonus în cash, te poți distra la oricare slot din secțiunea cazino, nu numai la păcănelele pentru care sunt acordate rundele gratuite. Totuși, poți continua distracția la aceste sloturi și după ce termini seria de învârtiri cadou.

Produs de Push Gaming, „Generous Jack” este un slot cu 4 rânduri și număr variabil de role. Inițial, numai rândul de la baza grilei plătește. Dacă pe el se oprește minim o pictogramă Jack, atunci numărul rândurilor pe care se pot opri simboluri câștigătoare crește.

„Lucha Maniacs” este produs de YGGDRASIL și permite un câștig de până la 12.000 de ori miza la o singură rotire. Pictogramele bonus aduc până la 30 de Freespins, cu patru tipuri de simboluri Wild și cu multiplicatori. Minim două simboluri speciale oprite pe role în timpul secvenței de rotiri gratuite suplimentează numărul de Freespins.

„Clover Fortunes” a fost lansat de Relax Gaming și are o grafică deosebită, cu licurici care zboară în jurul grilei. Cel mai important simbol este trifoiul cu patru foi, care poate apărea pe orice rolă, aducând premii în bani. Există trei niveluri de colectare pentru trifoi, cel mai înalt plătind de 10.000 de ori miza.

Mr Bit este unul dintre cazinourile online importante de pe piața românească. Dacă nu ai cont, înregistrează-te pentru a lua și bonusul de bun venit, de până la 2.500 LEI + 500 de rotiri gratuite. Pentru activarea ofertelor promoționale nu este necesar să introduci un cod bonus în rubricile speciale de pe platformă.

Categorii: rotiri gratuite