În luna iulie, cazinoul Mr Bit te ajută să spargi matricea și să deblochezi un premiu în fiecare zi de luni. Ai de ales între 50% bonus până la 200 LEI și 50 de rotiri gratuite la slotul Shining Crown.

Ofertă Mr Bit – Code Breaker Monday

Se spune că lunea este cea mai depresivă zi din săptămână. Nu se întâmplă așa și în cyberspațiu, pentru că Mr Bit are grijă să te binedispună cu o promoție care îți poate aduce bani pentru o vacanță la mare.

Mecanismul ofertei este foarte simplu: te loghezi în cont, optezi pentru „Code Breaker Monday” și faci o depunere de minim 50 LEI lunea, între 00:00 și 23:59. Vei avea de ales între două recompense:

  • 50% bonus din suma depusă, în limita a 200 LEI sau
  • 50 de rotiri gratuite la popularul slot „Shining Crown”.

Dacă optezi pentru bonusul în bani, te poți distra la ce joc dorești, dar sunt condiții de rulaj mai dificile. Dacă alegi rundele gratuite, ele sunt numai pentru Shining Crown, însă ai mai multe șanse să transformi banii câștigați în cash. Oricum ar fi, tot ai parte de distracție.

T & C

Promoția nu are termen de valabilitate. Vei putea profita de ea în fiecare zi de luni, până când operatorul va considera de cuviință să o scoată de pe site. Așa cum am spus, oferta se activează doar dacă depui minim 50 LEI.

Ca să transformi banii bonus în cash, trebuie să rulezi tot ce ai în cont de 15 ori. De exemplu, dacă depui 200 LEI, primești 100 LEI și ai în total un buget de 300 LEI. Așadar, trebuie să ai un rulaj de 4.500 LEI. Termenul în care poți realiza rulajul este de 30 de zile și nu există limite nici în ceea ce privește miza minimă eligibilă, nici referitoare la miza maximă.

Rotirile gratuite au valoarea de 0,20 LEI fiecare. Câștigurile obținute din utilizarea rundelor gratuite necesită un rulaj de 15x. Un sfat: încearcă să faci rulajul tot la Shining Crown. Sunt șanse foarte mari să reușești, întrucât este un slot cu Payout ridicat și volatilitate scăzută. Valoarea maximă pe care un jucător o poate transforma în bani reali după rulaj este de 5.000 LEI.

Mr Bit este unul dintre cazinourile online importante de pe piața românească. Dacă nu ai cont, înregistrează-te pentru a lua și bonusul de bun venit, de până la 2.500 LEI + 500 de rotiri gratuite. Pentru activarea ofertelor promoționale, nu este necesar să introduci un cod bonus în rubricile speciale de pe platformă.

Categorii: rotiri gratuite

0 comentarii

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *