În cazinoul Unibet, beneficiezi în luna ianuarie de 10% cashback până la 100 LEI și de 60  rotiri gratuite la slotul „Troll’s Gold”. Citește mai departe pentru a afla cum poți beneficia de pachetul promoțional.

Ofertă Unibet cashback și rotiri gratuite

Oferta lunii ianuarie la Unibet este formată din două promoții. Prima se desfășoară în perioada 16-22 ianuarie, constând în 10% cashback din pierderile suferite la sloturile Pragmatic și Relax, în limita a 100 LEI. Banii returnați intră direct în balanța reală.

A doua promoție se desfășoară în zilele de 20 și de 21 ianuarie, când primești 60 de rotiri gratuite la slotul „Troll’s Gold” dacă depui minim 100 LEI. Fiecare rotire gratuită are valoarea de 0,50 LEI, deci valoarea totală a rundelor de care beneficiezi în urma depunerii eligibile este de 30 LEI. Produs de Relax Gaming, „Troll’s Gold” te poartă într-o mină bine păzită de troli. Dacă reușești să declanșezi o funcție specială, îi păcălești și le iei bani. Grafica este deosebită. Din când în când, pe deasupra grilei zboară câte un liliac.

T&C

Fiecare promoție din cadrul ofertei are „Termeni și condiții” proprii. Pentru cashback, se iau în considerare numai mizele plasate la sloturile indicate, în perioada 16 ianuarie (ora 00:01) – 22 ianuarie (ora 23:59). Suma rambursată (10% din pierderi) este între 25 RON și 100 RON. În cazul în care pierzi 500 LEI în perioada de referință, ți se rambursează 50 LEI. Primești înapoi bani reali, deci nu ai de îndeplinit nicio condiție de rulaj pentru ei.

În ceea ce privește cele 60 de rotiri gratuite, trebuie să știi că ele sunt de tip bonus. Câștigurile obținute în urma folosirii rundelor primite din partea casei trebuie rulate de 35 de ori în cazino pentru a fi retrase. Cerința de rulaj trebuie îndeplinită în termen de 30 de zile. Nu sunt luate în considerare mizele plasate la jocul Aviator.

De exemplu, dacă obții 20 LEI din învârtirile gratuite, trebuie să pariezi 600 LEI ca să convertești banii bonus în bani reali. Poți face acest rulaj la orice slot dorești.

Ține cont că poți avea un singur bonus valabil la un moment dat. Așadar, dacă ai o altă promoție activă, nu poți beneficia și de această promoție.

Unibet este unul dintre cele mai populare cazinouri online pe piața românească. Dacă nu ai cont, înregistrează-te pentru a beneficia și de oferta de bun venit, care constă în bonus de 100% din prima depunere până la 300 LEI, plus 100 rotiri gratuite la EGT.

Pentru activarea ofertelor promoționale, nu este necesar să introduci un cod bonus în rubricile speciale de pe platformă.

Categorii: Fără categorie