În cazinoul Betano, promoțiile specifice lunii decembrie sunt completate de concursul de cultură generală „Vrei să fii milionar?”. Poți participa gratuit în fiecare zi de marți și de joi, de la orele 19:00, 20:00 și 21:00. Fondul de premiere este de 10.000 de lei în Jetoane de Aur pentru fiecare ediție.

Ofertă Betano Jetoane de Aur

De șase ori pe săptămână, poți participa absolut gratuit la concursul „Vrei să fii milionar?”, formatul fiind în mare parte cel pe care îl cunoști de la televizor. Tot ce trebuie să faci este să accesezi pagina concursului și să intri la masa specială din Cazinoul Live, cu câteva minute înainte de începutul edițiilor, care sunt lunea și joia de la 19:00, 20:00 și 21:00.

Ți se pun o serie de întrebări de cultură generală, cu un nivel crescător de dificultate. Fiecare întrebare va avea patru variante de răspuns, dintre care doar una este corectă. Ai la dispoziție 10 secunde să o găsești și poți apela și la variante ajutătoare: 50-50 sau întreabă publicul. Spre deosebire de varianta tv, nu poți suna un prieten.

Primești următoarea întrebare doar dacă răspunzi bine la întrebarea deja adresată. În total sunt 15 întrebări. Dacă răspunzi corect la toate, împarți în mod egal 1000 de Jetoane de Aur (cu valoarea de 10 lei fiecare) cu cei care au reușit aceeași performanță în ediția respectivă.

T&C

Dacă intri la masa de joc exact la ora de start sau imediat după, nu mai poți participa la ediția în curs. Rămâi logat pentru următoarea ediție (cu excepția cazului în care ediția în curs este cea de la ora 21:00).

Jetoanele de Aur sunt primite în maxim două zile de la câștigarea lor, nu au condiții de rulaj și pot fi folosite doar la masa de Ruletă Exclusivă Betano și la masa Betano Cashback Blackjack din secțiunea Cazinou Live.

Conform regulamentului concursului, este interzis să alegi ca nickname numele unei alte persoane, cu intenția de a o impersona, să folosești un nickname ce conține drepturile de imagine ale oricărei alte persoane fără aprobarea prealabilă și să folosești un nickname ofensator, jignitor, vulgar sau obscen.

Betano este unul dintre cele mai apreciate cazinouri online pe piața românească. Dacă nu ai cont, înregistrează-te pentru a lua și bonusul de bun venit, care constă în 100% bonus la prima depunere până la 500 de lei.

Pentru activarea ofertelor promoționale, nu este necesar să introduci un cod bonus în rubricile speciale de pe platformă.

 

Categorii: Fără categorie