Profită de oferta lunii august în cazinoul Betano! Dintre promoțiile zilnice, am ales-o pe cea valabilă în fiecare zi de vineri, care este „Ziua Bonanza”: primești 77 de rotiri gratuite cash la slotul „Betano Bonanza” pentru rulaj.

Ofertă Betano „Ziua Bonanza”

Nu este necesar să faci nicio depunere pentru a activa oferta Betano care constă în 77 de rotiri gratuite fără condiții de rulaj la unul dintre cele mai populare sloturi, „Betano Bonanza”.

Acest slot este de tipul Megaways, beneficiind de 243 de linii de plată. Practic, toată grila este o linie de plată, pentru că obții câștig indiferent de locul unde se opresc simbolurile de același fel pe ecran. Singura condiție este ca pictogramele identice să fie minim opt, așa cum se specifică în tabelul de plată. Simbolurile de valoare mare sunt bomboanele, iar cele mai puțin valoroase sunt fructele. Elementul Scatter este acadeaua, care aduce rotiri gratuite cu multiplicatori.

Ca să primești rundele gratuite, trebuie să optezi pentru ofertă apăsând butonul „Participă”, iar apoi să faci un rulaj de minim 177 de lei la oricare dintre următoarele sloturi: Betano Bonanza (Pragmatic), Sweet Bonanza (Pragmatic), Sweet Bonanza Xmas (Pragmatic), Gems Bonanza (Pragmatic), Tropical Bonanza (ISB), Bonanza (BTG), Bee Hive Bonanza (NetEnt), Skull Bonanza (Synot), Pumpkin Bonanza (Playtech), Fruit Bonanza (PlayNGO).

Imediat după ce ai realizat rulajul, când te întorci pe ecranul principal vei vedea un mesaj care apare în stânga jos: „Rotiri gratuite disponibile”. Mai trebuie doar să deschizi slotul „Betano Bonanza” pentru a juca cele 77 de runde gratuite cash.

T&C

Oferta „Ziua Bonanza” este disponibilă pentru toți clienții. Așadar, dacă ai cont deschis pe Betano, primești cele 77 de freespins care sunt fără condiții de rulaj. Cu alte cuvinte, câștigurile obținute prin utilizarea rotirilor gratuite sunt în bani reali și pot fi retrase imediat.

Atenție! Trebuie să optezi pentru promoție și să faci rulajul la sloturile indicate vinerea, în intervalul 00:00 – 23:59. Dacă rulezi mai puțin de 177 de lei până la finalul zilei, nu primești rundele gratuite.

Rotirile din partea casei sunt valabile 3 zile de la creditare. Fiecare rotire gratuită are valoarea 0,20 RON.

Betano este unul dintre cele mai apreciate cazinouri online pe piața românească. Dacă nu ai cont, înregistrează-te pentru a primi și bonusul de bun venit, care constă în 100% bonus la prima depunere până la 500 de lei.

Pentru activarea ofertelor promoționale, nu este necesar să introduci un cod bonus în rubricile speciale de pe platformă.

Categorii: rotiri gratuite

0 comentarii

Lasă un răspuns

Avatar placeholder

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *