Get’sBet este unul dintre operatorii de jocuri de noroc prezenți pe piața românească încă din 2004, în 2017 fiind lansată și platforma online. Bonusul de bun venit este de 600 de lei, plus un pariu gratuit în valoare de 25 de lei după confirmarea identității. În formularul de înregistrare există și o rubrică specială pentru cod bonus Get’sBet.

cod bonus getsbetDeschide cont aici

Care este codul bonus Get’sBet la înregistrare?

Dacă îți deschizi cont la Get’sBet, primești 600 de lei bani bonus și un FreeBet de 25 de lei. Fondurile suplimentare se acordă pentru primele cinci depuneri:

 • 50% din primul depozit, în limita a 100 de lei;
 • 50% din al doilea depozit, în limita a 100 de lei;
 • 50% din al treilea depozit, în limita a 200 de lei;
 • 50% din al patrulea depozit, în limita a 100 de lei;
 • 50% din al cincilea depozit, în limita a 100 de lei.

Pentru a beneficia de suma maximă din partea casei, trebuie să depui în total 1200 de lei.

Acordarea pachetului de bun venit nu este condiționată de folosirea unui cod bonus. Oferta promoțională se activează pas cu pas, începând cu înregistrarea pe site-ul de pariuri.

getsbet inregistrareÎnregistrează-te aici
Procesul de înscriere începe în momentul în care dai click pe butonul „Cont nou”, plasat în dreapta sus a ecranului principal. După ce completezi câmpurile rezervate datelor personale, este foarte important să bifezi și căsuța prin care îți dai consimțământul să primești mesaje referitoare la bonusuri, oferte și campanii promoționale. Altfel, bonusul nu se activează.

Ce îți oferă bonusul de bun venit la Get’sBet?

Bonusul de bun venit la Get’sBet îți oferă 600 de lei pentru primele cinci depuneri (100 + 100 + 200 + 100 + 100) și un pariu gratuit în valoare de 25 de  lei.

După confirmarea adresei de email, poți începe să depui bani pentru a primi, succesiv, cele cinci bonusuri prezentate mai sus. Suma depusă și bonusul primit trebuie rulate de 4 ori, în termen de 15 zile, prin bilete la pariuri sportive cu miza maximă 50 de lei și cota minimă per selecție 1.50 (indiferent că este vorba de bilete single sau de tip acumulator).

De exemplu, dacă primul depozit este în valoare de 200 de lei, primești 100 de lei și ai de pariat suma de 4 x (200+100) = 1.200 de lei. Dacă prima depunere este de 300 de lei, primești fonduri extra tot 100 de lei, dar ai de rulat 4 x (300+100) = 1.600 de lei.

Pentru a activa următorul bonus, trebuie să ai balanța contului zero înainte de a face depunerea aferentă. Nu există un termen limită în care trebuie să rulezi toate cele cinci bonusuri.

Nu contează pentru rulaj pariurile închise cu CashOut, cele care primesc cota 1.00 și nici pariurile single plasate pe piețele „Handicap” și „Peste/Sub”.

Pariul gratuit este acordat după validarea documentelor trimise pentru confirmarea identității. Așadar, nu este nevoie de un cod bonus fără depunere. Activarea se face în patru pași:

 1. Îți deschizi cont completând formularul de înscriere;
 2. Efectuezi o depunere de minim 50 de lei;
 3. Încarci o copie a actului de identitate în „Contul meu”, secțiunea „Upload Documente”.
 4. După ce primești mesaj că documentul este ok, trimiți un email la adresa suport@getsbet.ro cu titlul „Bonus KYC” și numele de utilizator.

Pariul gratuit de 25 de lei este valabil 3 zile de la primirea lui în cont și trebuie plasat integral pe orice piață din sport, cota minimă eligibilă pentru fiecare selecție fiind de 1.50.

bilet getsbet

Oferă Get’sBet un cod bonus fără depunere?

Nu, în acest moment acest operator nu oferă un cod bonus fără depunere pentru segmentul de pariuri sportive, însă acest gen de ofertă poate apărea periodic. De obicei, pentru activarea ei nu este necesar să folosești un cod promoțional.

Alte Promoții Get’sBet

Get’sBet are și promoții pentru clienții deja existenți. Iată care sunt cele mai importante dedicate pariurilor sportive:

 • 0-0 Supercombo Money Back – dacă pariezi minim 10 lei și maxim 200 de lei la Supercombo și meciul pe care ai pariat se termină 0-0, primești înapoi miza biletului.
 • Bonus Combo3+ – ai suplimentarea câștigului cu până la 50% pentru biletele de tip acumulator cu până la minim 18 selecții.
 • Pariul Puls – poți paria că se va marca un gol în următoarele 30 de secunde, 1 minut, 5 minute sau 10 minute. Dacă se înscrie în intervalul selectat, ai câștigat, dar cota este cu atât mai mare cu cât se marchează spre finalul intervalului.

Concluzie

În formularul de înregistrare Get’sBet există o rubrică specială pentru cod bonus, dar activarea bonusului de bun venit de 600 de lei plus 25 de lei Freebet nu necesită folosirea unui cod bonus Get’sBet. În acest moment, nici alte promoții de pe platforma acestui operator nu solicită cod bonus. Ocazional, sunt acordate bonusuri fără depunere.


Actualizat la

Copyright © 2023 coduri-bonus.ro | Despre noi

18+ | Site interzis minorilor | Decizia ONJN România Nr. 353 din 26.02.2020