Distrează-te cu 1.500 LEI oferiți clienților noi, la depunere, de cazinoul Baumbet. Este foarte simplu să activezi oferta, așa cum poți vedea mai jos. În ultima parte a formularului de înregistrare, există o rubrică dedicată codului bonus, dar nu este nevoie să o completezi pentru a beneficia de fondurile suplimentare.

Dacă ești în căutare de bonus fără depunere, recomandăm cazinoul Betano, unde poți beneficia de 123 de rotiri gratuite fără condiții de rulaj.

Care este codul promoțional Baumbet la înregistrare?

Baumbet este unul dintre cazinourile online care nu solicită cod promoțional pentru activarea bonusului de bun venit sau pentru ofertele dedicate clienților care au efectuat deja prima depunere.

Ce îți oferă bonusul de bun venit la Baumbet?

Buambet are un pachet promoțional pentru clienții noi, care constă în trei bonusuri asociate cu primele depuneri! Suma totală pe care o poți primi este de 1500 RON, împărțită după cum urmează:

 • 100% din prima depunere până la 1.000 LEI;
 • 75% din a doua depunere până la 300 LEI;
 • 50% din a treia depunere până la 200 LEI.

Fiecare bonus este primit instant după efectuarea depunerii. Evident, ca să primești recompensele, trebuie îți deschizi cont, apăsând pe butonul „Înregistrare”, din partea superioară a paginii de start. Formularul de înregistrare are trei secțiuni, care apar în același ecran.

Pe prima coloană, sunt informațiile de cont: titlu, prenume, nume, utilizator, parolă, email, data nașterii, limbă, monedă.

Pe a doua coloană, se află informațiile personale: Sunteți rezident român?, CNP, rezidență fiscală, oraș, cod poștal, adresă, țară, număr de contact.

Pe coloana a treia, găsiți informațiile de securitate: întrebare de securitate, cod promoțional, codul afiliaților, precum și trei căsuțe care trebuie bifate toate pentru a activa oferta de bun venit: „Accept și sunt de acord cu Termeni & Condiții și Politica de Confidențialitate”, „Am 18 ani împliniți” și „Sunt de acord să primesc bonusuri și corespondență publcitară”.

După ce completezi toate aceste câmpuri, îți activezi contul de jucător prin click pe link-ul primit pe email. Ultimul pas pentru activarea ofertei este să apeși pe butonul „IA BONUSUL ACUM”, urmând să efectuezi cele trei depuneri eligibile.

T&C bonus de bun venit Baumbet

Oferta este valabilă până pe 31 decembrie 2023. Depunerea minimă eligibilă pentru fiecare retragere este de 50 LEI.

Mare atenție: depozitele efectuate prin metoda de plată Skrill, Paysafecard și Neteller nu sunt eligibile pentru a primi bonusul de bun venit.

Fiecare bonus este valabil doar 5 zile de la data depunerii. În acest interval, trebuie pariezi de 35 de ori banii primiți. De exemplu, dacă faci o primă depunere de 100 LEI, primești 100 LEI și trebuie să rulezi 3500 LEI, doar în secțiunea „Cazino” (nu sunt luate în considerare mizele plasate la ruletă sau baccarat).

Ca să vezi ce procent din rulaj ai efectuat, intri în „Contul meu” – „Detalii bonus” – „Jucător” – „Bonus actual”

Așa cum se obișnuiește, atunci când plasezi un pariu sunt folosite mai întâi fondurile din balanța reală.

Oferă Baumbet cod promo fără depunere?

Nu, cazinoul online Baumbet nu oferă un bonus fără depunere. Fondurile suplimentare în valoare totală de 1500 RON sunt primite doar după efectuarea primelor trei depozite, respectând termenii de eligibilitate.

Alte promoții Baumbet

Cazinoul online Baumbet are și promoții pentru clienții existenți:

 • Bonus special lunea pentru 25 de rotiri cu miza minimă 0,5 LEI jucate la sloturile indicate;
 • 35 LEI bonus pentru rulaj de 350 LEI la jocurile Baum Games, în fiecare zi a săptămânii;
 • 30 RON bonus pentru rulaj la cazinou joia;
 • 10% cashback pentru depunerile efectuate în weekend;
 • turnee de sloturi bazate pe rulaj;
 • 100% bonus săptămânal la realimentarea contului;
 • Holiday Races cu fond de premiere de 300.000 LEI;
 • Campanii de tipul Drops & Wins.

Concluzie

Ca și client nou al cazinoului online Baumbet, primești 1.500 LEI în funcție de valorile primelor trei depuneri. Pentru activarea pachetului de bun venit nu este nevoie de folosirea unui cod bonus.

 

Copyright © 2023 coduri-bonus.ro | Despre noi

18+ | Site interzis minorilor | Decizia ONJN România Nr. 353 din 26.02.2020